Publicitat
Barcelonès · 19 de Juliol de 2012. 08:35h.

El PSC creu que Eurovegas servirà per "prostituir les filles"

També portarà "el crim organitzat, la droga i la inseguretat a la porta de casa"

El PSC creu que Eurovegas servirà per "prostituir les filles"

Sheldon Adelson

El regidor del PSC a Barcelona, David Escudé, ha denunciat que el magnat Sheldon Adelson vol crear "una autèntica ciutat sense llei" amb Eurovegas. Escudé ha fet servir de referència la pel·lícula 'Benvingut Mr.Marshall' de Luis García Berlanga i ha dit que "en una nova versió, el senyor Adelson baixa del cotxe i sobre la moqueta vermella els anuncia que ha vingut a portar el crim organitzat, la droga i la inseguretat a la porta de casa, a prostituir les seves filles i a ser qui esclavitza els seus fills ".

El socialista ha anat més enllà i ha situat Adelson com "un avi amb pinta de senyor venerable" que està sent investigat als Estats Units per indici de pràctiques corruptes a l'estranger, que ha finançat la ultradreta israeliana.

"L'única veu autoritzada al PSC és la del seu primer secretari Pere Navarro, i el senyor Castells si el tingués davant li diria exactament el mateix". La tinent d'alcalde Sònia Recasens (CiU) ha titllat d'irresponsable a Escudé, que ha demanat acabar amb les negociacions per portar l'Eurovegas.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#18 ramon, barcelona-c, 22/07/2012 - 00:31

Aquests desgraciats polítics del PSC on van ?, on volen anar ? qué piulen ? aixi hi hagin eleccions i no els voti només que els sectaris ! ( llàstima que no son pocs, que dic ?? )

#17 Carrasclet, Girona-Bcn, 20/07/2012 - 20:15

Jordi, t'he de donar la raó, Las Vegas és la ciutat més segura dels USA tant de dia, com de nit. Tots aquests contraris al projecte ja els està bé una Bcn plena de violència antisistema, immigrants que roben i a sobre els tenim subvencionats i de ecopastanagues protectors de la mosca collonera etc

#16 Carrasclet, Girona, 20/07/2012 - 19:33

Sr.Escudé, servirà per prostituir les filles de quí, les seves? i perquè no els fills, em sembla un comentari molt masclista. Ara si l'Adelson li hagués donat una participació en el negoci segur que el defensaria amb dents i ongles i ja no es prostituiria ni la seva santa mare. Collons de sociates!!

#14 Arnauet, Barcelona, 19/07/2012 - 16:52

Només li mancava afegir que de font de la Pl. Catalunya començaria a bullir i que d'entre els vapors de sofre apareixeria Belcebú que portaria a escorxar dins d'aquesta aigua bullent als pobres ciutadans honrats de Barcelona. Una cosa és no voler Eurovegas, i l'altra és anar fent apocalipsis.

#12 Ramon, el Mur de les Lamentacions , 19/07/2012 - 14:15

Una pregunta, l'eximi finançador del Likud, el jueu-ianqui Sheldon Adelson, perquè no munta EuroVegas a Israel?... on estarà més segur, el seu hipermacroputiclub, que protegit per un Mur de la Vergonya Sionista de 800 quilòmetres de llarg?.