Selva · 24 de Setembre de 2012. 20:59h.

El PSC d'Anglès demana la independència

Presenten una moció per instar el Parlament que prepari "accions immediates" per a la plena sobirania

El PSC d'Anglès demana la independència

Navarro, al darrer congrés del PSC de Barcelona

El PSC d'Anglès (La Selva) ha presentat una moció per al proper ple municipal en la qual insta l'Ajuntament a demanar al Parlament que prepari "accions immediates" per a la plena sobirania.

En la moció s'assegura que "el fracàs de les negociacions per obtenir un pacte fiscal" evidencien la impossibilitat que millorin les relacions "entre Catalunya i Espanya".

És per això que demanen al Parlament "que convoqui un referèndum sobre la independència de Catalunya". També "sotmetre a consideració del Parlament la necessitat d'emprendre accions immediates que preparin el camí cap a la plena sobirania nacional com la creació d'una hisenda pròpia".

Finalment diuen que des d'Anglès "apel·lem a l'esperit cívic de tota Europa, inclosos Catalunya i l'Estat espanyol, per tal que s'imposi una relació democràtica dels conflictes i s'avanci en els ideals de la pau, el treball, la llibertat i l'amistat entre tots els pobles".

Imatge d'una estelada a Anglès (Foto: Anglès per la Independència)

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 perico239, l'hospitalet de ll., 25/09/2012 - 13:55

apart del referendo a Catalunya, el PSC, tindria
que fer-ne un d'intern per saber que volen els
seus afil-liats d'arreu del pais.

#8 Alan, Barcelona, 25/09/2012 - 09:19

Ja ja estos sociatas se parecen a erc no solo en las tonterias que dicen sino en los votos que tendran las proximas elecciones.

#7 Josep Pages Canaleta Cardedeu, VALLES ORIENTAL, 25/09/2012 - 01:14

Balla ara ja me agrada més el Poble de la meva dona tambe es desperta i vol una Catalunya LLIURE I CATALANA .Tots cap ala INDEPENDENCIA Tots a VOTAR A Partits Politics Independentistes que no son pas els Socialistes ni els de C.I.U. llastima Aixo no hudemani Pere Navarro

#6 Santi Capellera i Rabassó, Barcelona, 24/09/2012 - 23:44

Al PSC d'en Navarro, Chacón, Montilla, Corbacho et al, els creixen els nans....sobiranistes. A veure si s'adonen que els manifestants de l'11 de Setembre passat, només érem la tercera part dels independentistes de tot Catalunya, i que la resta, parlin la llengua que parlin, votaran independència.

#5 La mussola, Girona, 24/09/2012 - 23:14

Sobirania i independència no són el mateix.