Publicitat
Tarragonès · 14 de Febrer de 2013. 19:03h.

El PSC de Salou denuncia encàrrecs de l'ajuntament a empreses vinculades al PP

Els socialistes hi veuen un tema de “partidisme” i possibles “irregularitats”

El PSC de Salou denuncia encàrrecs de l'ajuntament a empreses vinculades al PP

Granados i Lavilla, en una imatge d'arxiu

El grup municipal del Partit dels Socialistes a l’ajuntament de Salou ha denunciat aquest migdia l’encàrrec fet pel consistori (governat per CiU i PP) d’una tirada de llibres infantils per a l’autoestima a dues empreses vinculades al PP, amb seu a Madrid i a Tarragona. En total són tres factures que pugen a 9.000 euros, de les empreses Living Loving Ventures i Pierre Comunica.

El primer secretari del PSC de Salou, Toni Brull, ha explicat que no entén com el consistori es pot gastar “9.000 euros en encarregar contes pels quals no tenim cap necessitat en un moment que la regidoria d’Acció Social està tan delicada a nivell econòmic que fins i tot està retirant beques per a infants que realment les necessiten”.

Els socialistes van començar a sospitar de l’encàrrec en veure que les dues empreses tenien el mateix administrador i que una d’elles “havia participat en la campanya d’Alícia Sánchez-Camacho”. Per aquests motius, Brull creu que en tot això hi ha “un acte de partidisme” i ha demanat a l’alcalde de la població, Pere Granados, que obri un expedient informatiu i que aparti del seu càrrec el regidor d’Acció Social, el ‘popular’ Pedro José Lavilla, fins que la situació s’esclareixi.

Dóna la casualitat que Lavilla ja havia estat esquitxat fa un any per un tema similar, quan el consistori va anul·lar un seguit de factures irregulars per valor de 93.000 euros a l’Escola de Comerç de Costa i es va querellar contra el seu director, Jesús Màrmol. Pedro Lavilla n’era el seu responsable polític i havia donat l’autorització per diverses d’aquestes factures.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Denis, Tortosa, 15/02/2013 - 13:10

Debe ser que los socialistas utilizan el método 3. Como si el resto de los ciudadanos no supieramos que ellos hacen lo mismo cuando llegan al poder.