Barcelonès · 16 de Maig de 2010. 14:05h.

El PSC deixa gairebé sol Hereu

Només han votat Ernest Maragall, Serna i Iceta a la consulta de la Diagonal

El PSC deixa gairebé sol Hereu

Iceta, en el moment de votar la reforma de la Diagonal

La consulta de la Diagonal amenaça de passar factura a l'alcalde Jordi Hereu fins i tot a l'interior del PSC. A la vista de l'evolució dels fets, l'aparell del partit s'ha desmarcat prudentment dels fets. A més dels regidors i dirigents de Barcelona, només tres figures destacades del partit han votat en la consulta la qual cosa demostra la solitud de l'alcalde. Ernest Maragall, Mar Serna i Miquel Iceta són les tres persones que han donat suport simbòlicament l'alcalde.

Iceta, en efecte, va votar, però no ho va fer fins divendres passat a la Plaça Comas del districte de les Corts. En canvi, a mesura que creixia la consulta ha anat votant figures destacades de CiU -com Josep Antoni Duran i Lleida o Artur Mas- o fins i tot d'Esquerra, com Joan Puigcercós.

Hereu només ha trobat consol quan en un manifest de  sindicats i entitats progressistes que dimecres passat van expressar "el nostre posicionament favorable a la transformació de l'avinguda Diagonal i, per tant, al procés impulsat per l'Ajuntament de Barcelona per sotmetre a consulta ciutadana les propostes elaborades a partir de les aportacions prèvies de la ciutadania i dels estudis tècnics corresponents".

Aquest manifest estava signat per la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT de Catalunya); Comissions Obreres (CCOO de Catalunya); la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB); el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB); el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB); el Consell Barcelona Comerç; el Consell de la Gent Gran de Barcelona; Diagonal per a tothom; Fundació Ferrer i Guàrdia; Junta Rectora Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Federació de Persones amb Discapacitat Física (ECOM); Federació d’Entitats Llatinoamericanes de Catalunya (FEDELATINA); i la Federació de Cases Regionals de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, Barcelona, 17/05/2010 - 08:52

PERÒ SI VIU A VALLDOREIX!!!!!!!!!!!!!!!!! QUE CONY HA DE VOTAR A BARCELONA!!! AQUESTS SOCIATES NOMÉS SABEN MENTIR!!!!!!!!!!!

#4 Alexei, Barcelona, 17/05/2010 - 08:03

Els altres no han votat perquè estan empadronats en altres municipis....

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 17/05/2010 - 00:31

Hereu caerá, Montilla caerá, pero Iceta seguirá en la cocina del PSC

#2 es lo que hay, bcn, 16/05/2010 - 19:53

Si descontamos los menos de edad que han votado, 16 años y 17, los emigrantes que no tienen derecho a voto.

Han votado 4 y la madre.

#1 simonsen, Alborg, 16/05/2010 - 16:05

algú sap si l'inefable Miguel Ángel Martín López, l'insultador del taxi, va votar??

O potser ara resultarà que la diagonal està mal follada.