Publicitat
Alt Urgell · 22 de Novembre de 2012. 20:06h.

El PSC exigeix que es retirin estelades a la Seu d'Urgell

Del Palau Municipal d'Esports

El PSC exigeix que es retirin estelades a la Seu d'Urgell

Imatge d'una estelada

El PSC de la Seu d'Urgell va exigir que es retirin unes estelades del Palau Municipal d'Esports. Amb motiu del partit de la Final de la Lliga Femenina de Bàsquet entre el Cadí la Seu i l'Uni Girona, el passat 6 d’octubre, membres de l’ANC van demanar a l'Ajuntament poder penjar unes estelades al Palau Municipal d’Esports i se'n van posar dues amb el consentiment de l'alcalde.

Dies més tard, el cap de l’oposició al consistori, Òscar Ordeig, número 2 per la llista del PSC a la demarcació de Lleida, va exigir que es retiressin les estelades de l’edifici municipal. Al dia següent, el regidor d’esports de la ciutat va ordenar treure-les al tècnic de la instal·lació.

L'ANC de l'Alt Urgell ha mostrat el seu desacord amb la petició d'Ordeig i "l'acció posterior de l’equip de Govern de l’Ajuntament de la Seu d'Urgell" pels següents motius: "La Seu d’Urgell es va declarar fa mesos Municipi per la Independència, tal i com consta a l’AMI", "la Seu d'Urgell s'ha declarat recentment Territori català lliure i sobirà" i "molts dels municipis que formen part de l’AMI llueixen estelades en els seus consistoris i en edificis municipals per reafirmar-se en els dos punts anteriors".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 manel.cat, cat, 26/11/2012 - 16:54

PSC = penosos soterrats catalanòfobs.

I el pitjor es que el nom del "regidor d'esports de la citat", esser anònim que cobra de tots nosaltres ordeni treure una estelada.

Fotem pena, aguantant a aquesta gent !