Publicitat
Vallès Oriental · 18 d'Octubre de 2009. 11:42h.

El PSC promou una consulta independentista a Sant Feliu de Codines

El primer ajuntament socialista del Vallès Oriental que es posiciona a favor de les consultes

El PSC promou una consulta independentista a Sant Feliu de Codines

L'advertiment del primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Román Ruiz, no ha fet efecte

L'advertiment del primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Román Ruiz, que els regidors socialistes que donin suport a consultes populars per la independència "s'equivoquen de partit" ha caigut en sac foradat a Sant Feliu de Codines, segons informa l'Avui. L'equip de govern, format pel PSC i ERC, ha promogut la celebració d'una consulta per la independència que va ser aprovada ahir al ple municipal amb el suport de CiU i Independents per Sant Feliu (ISF). El text aprovat accepta "qualsevol consulta popular organitzada per qui vulgui, que vagi encaminada a saber l'opinió sobre temes importants que afectin la vida social, com les consultes populars que actualment sorgeixen sobre la independència".

Sant Feliu de Codines es converteix en el primer ajuntament socialista del Vallès Oriental que es posiciona a favor de les consultes. A Granollers i Mollet -amb majoria absoluta del PSC- els regidors socialistes hi van votar en contra. A altres consistoris socialistes, en canvi, com el de Santa Coloma de Farners i el de Vilobí d'Onyar (Selva), ja havien donat suport a referèndums sobiranistes.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 si, Sant Feliu de Codines, 18/10/2009 - 23:41

No estaría mal que antes de publicar una noticia verificaran lo que van a escribir. Ni el PSC de Sant Feliu ha desafiado a la dirección comarcal del partido, ni la moció era a favor de la independencia ni la oposición formada por CiU e ISF votó a favor.

#2 Papitu, lksadg, 18/10/2009 - 18:29

Home una bona contraestrategia sería muntar referendums també allà on hagi de sortir no.

#1 pep, Sabadell, 18/10/2009 - 18:27

Cada cop al PSC es troben mes soberanites farts de esperar el federalisme del PSOE i el Montilla, segur que cada cop sortiran mes.