Publicitat
Barcelonès · 29 de Gener de 2010. 18:57h.

El PSC reforça Santa Coloma de Gramenet

El cap d'alcaldia de Gavà, Carles Mestres, estarà al costat de la nova alcaldessa, Núria Parlón

El PSC reforça Santa Coloma de Gramenet

Núria Parlón amb José Montilla, en una imatge d'arxiu

L'executiva del PSC ha decidit reforçar l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), ocupada per la jove Núria Parlón (35 anys) des de fa uns dos mesos, just després de la imputació del seu predecessor, Bartomeu Muñoz, a la trama de corrupció urbanística coneguda com 'Cas Pretòria 2'.

Nicaragua ha reforçat la plaça de Santa Coloma ordenant el trasllat d'un dels caps d'alcaldia més reconeguts de l'àrea metropolitana de Barcelona, Carles Mestres, fins avui a l'Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat), localitat, on durant els últims cinc anys, ha estat un dels més estrets col·laboradors de l'alcalde, el socialista Joaquim Balsera.

Des del proper 1 de febrer, la feina de Mestres serà el gabinet d'alcaldia menys desitjat de la província de Barcelona, el de Sant Coloma de Gramenet, ben aprop del despatx que va ser registrat per agents de la Guàrdia Civil la tardor passada en presència de Bartomeu Muñoz, avui ja en llibertat sota fiança després d'haver passat per les presons de Soto de Real (Madrid) i Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat). Abans de ser la mà dreta de Balsera, Mestres havia estat a l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) amb Celestino Corbacho.

Segons ha informat Carles Mestres en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació, "el proper 1 de febrer inicio una nova etapa professional. Per aquest motiu, us vull donar les gràcies per haver-me deixat tenir una magnífica relació amb tots vosaltres. Espero que continueu amb la vostra magnífica dedicació envers una ciutat que forma part del meu escenari més íntim, Gavà i amb l’alcalde de la ciutat, l’amic Joaquim Balsera".

El nou repte de Mestres és recolzar l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, que porta dos mesos al capdavant d'un ajuntament que el jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón situa al centre d'una trama de corrupció amb moltes incògnites encara per conèixer. De moment, Parlon vol desmarcar-se de l'herència de Muñoz, tot i que ha admès que no rebutja la seva gestió i que està en contacte telefònic amb ell. El seu objectiu immediat és aixecar la imatge de la ciutat i l'ànim dels veïns, pel terra arran de l'explosió del 'Cas Pretòria 2'.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 luri, santa coloma, 30/01/2010 - 02:05

L'ànim no ens l'aixeca mentre segueixi aixecant els horrorosos edificis Cubics.Es veuen des de la b20 sortint del tunel de montigalà.Es una vergonya de disseny que no feia cap falta.Es d'un mal gust increible tot el que han fet darrerament a santako