Baix Penedès · 2 de Maig de 2013. 08:21h.

El PSC se suma a la manifestació unitària contra PxC i el racisme

Una trentena d’entitats i sindicats de tot el país donen suport a la campanya

El PSC se suma a la manifestació unitària contra PxC i el racisme

Cartell contra PxC

El PSC ha anunciat que s’adhereix a la manifestació en contra de Plataforma per Catalunya (PxC) i el racisme que s’ha convocat pel proper 29 de juny al Vendrell, impulsada per diversos col·lectius d’esquerra i per la CUP. Els socialistes creuen que aquesta serà una bona manera de defensar “la cohesió social i la convivència plural”.

A més a més, des del PSC del Vendrell també donen suport al manifest publicat pels organitzadors, on s’assegura que la indiferència de la societat “dóna força a les organitzacions racistes i feixistes com PxC”. Per això fan una crida a tots els ciutadans a manifestar-se “de manera pacífica i festiva” el proper dia 29 de juny pels carrers de la capital baixpenedesenca.

Altres entitats o organitzacions que han donat el seu suport a la mobilització han estat el sindicat CGT de Catalunya, el Sindicat d’Estudiants, el sindicat abertzale LAB (del País Basc), i entitats locals com el Casal Popular la Turba de Valls. El partit Independents per Mollet és un dels que també ha confirmat la seva presència.

La formació PxC té una gran implantació al Vendrell, amb 5 regidors de 21, essent la ciutat amb més presència d’aquest partit a tot Catalunya junt amb Vic. Un 17’5% dels votants li van donar suport als últims comicis municipals, col·locant-se com la tercera força política de la ciutat, només per darrere de PSC i CiU, que governen junts.   

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 pau, tarragona, 03/05/2013 - 09:56

Vaja com es nota que les properes eleccions son les municipals i es on pxc fa mes mal ... ja comencen els "mals actes" per intentar desprestigiar una formació que pot respresentar una competencia als partits majoritaris .. es trist el de CUP, però més encara per PSC , quina pena, oferiu programes!

#15.1 anglada_bailador, Madrid, 03/05/2013 - 21:49

Pau vete a bailar sevillanas a Triana con Anglada, a él le encanta y seguro que a ti también,

plataformna es un partido procantejondo. proandaluz, es decir promoro

#14 Avisados estaís., Barcelona, 02/05/2013 - 20:15

Todos estos rogelios defendiendo a los INVASORES, tranquilos, que si estos algún día tocan poder, ya os podeís ir escondiendo, que el ateísmo o el feminismo... está muy, pero que muy mal visto por estos invasores.

Seguid dando de comer a las culebras, y jodiendo a los patriotas.

#13 Yo, y toda mi familia votaremos PXC., BCN, 02/05/2013 - 20:10

La pijoprogresía, no vive en barrios inundados de "nous catalans" de esos que venían a "pagarnos las pensiones" y de los cúales, según cifras oficiales, de los 8.000.000 de inmigroides, sólo están cotizando 1.400.000.

6.600.000 viviendo del cuento, y encima no te quejes, que te llaman "feixiste".

#11 PROPAGANDA GRATIS, Barcelona (Qatarunya Saudita), 02/05/2013 - 15:21

MUCHÍSIMAS GRACIAS.

CON TODO ESTE RUIDO, EL MENSAJE DE PXC LLEGARÁ A MÁS GENTE, A MÁS RINCONES A MÁS CASAS, SE HABLARÁ DE PXC EN MÁS CONVERSACIONES, MUCHA GENTE PARADA Y ARRUINADA, AÚN DESCONOCE LA EXISTENCIA DEL ÚNICO PARTIDO QUE SE OPONE A LA INVASIÓN INMIGRANTE.

GRACIAS.#10 anglada_ponte la peineta, Badalona, 02/05/2013 - 12:49

Andalucía es un pueblo de vagos, que viven del ERE, se parece a Africa.

Anglada eso que dicen es exacto: te vi bailar sevillanas por una tele.

Ponte una peineta y vete con los moracos del sur.

Unos amigos pakis son mejores personas, más serios y menos moros que tu que bailas sevillanas de Arabia