Barcelonès · 17 de Gener de 2011. 16:33h.

El PSC sí que demana avals a l'Hospitalet

A diferència del que passa a Barcelona, el candidat crític necessita un 40% de signatures

El PSC sí que demana avals a l'Hospitalet

Marín, amb Corbacho i Saura, en una imatge d'arxiu

Celestino Corbacho, exministre de Treball i president de la Federació del PSC a l'Hospitalet, s'ha mostrat en contra de fer primàries a la seva ciutat. Corbacho, que també va ser alcalde de l'Hospitalet, s'ha posicionat al costat de l'actual alcaldessa, Núria Marín, i ha avisat José Conde que si vol primàries haurà de presentar el 40% d'avals que, en aquest cas i en contra del que passa a Barcelona, sí són necessaris en aquest cas.

L'exministre i actual diputat al Parlament de Catalunya, ha afirmat en una entrevista a COMRàdio que "a l'Hospitalet qualsevol que es vulgui presentar està en el seu dret però ha de presentar el 40% dels avals". "Aquesta tarda nomenarem l’actual alcaldessa com a candidata a l’alcaldia de l'Hospitalet de Llobregat. Això ha de quedar clar", ha afegit.

"A la ciutat tenim un govern, una majoria absoluta, hi ha un bon projecte de ciutat i una alcaldessa que ho està fent molt bé. Si hi ha un regidor que es vol presentar a les eleccions està al seu dret però haurà de presentar el 40% d'avals", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Osbalgi, l'Hospitalet, 22/01/2011 - 13:23

Se le ve el plumero a Celestino. No puede disimular su animadversión hacia Conde desde que este no le rie las gracias