Publicitat
Baix Llobregat · 18 de Febrer de 2012. 14:30h.

El PSC veta els Municipis per la Independència

Impedeixen que s'inclogui una moció d'adhesió en el proper ple de l'Ajuntament de Cornellà

El PSC veta els Municipis per la Independència

Balmón, amb Pere Navarro, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Cornellà, el socialista Antonio Balmón, i el grup municipal del PSC han impedit que es pugui debatre en el ple del consistori la moció d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència que impulsa l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal.

El grup de CiU a l'Ajuntament de Cornellà -impulsor de la moció- ha denunciat que l'alcalde, Antonio Balmón, ha justificat la negativa del seu grup a tractar aquesta qüestió escudant-se en l'article 133 del Reglament Orgànic Municipal (ROM), que diu que “no es poden presentar mocions sobre assumptes que excedeixin de la competència municipal”.

Per la seva part, el portaveu de CiU Jordi Rosell, ha replicat que “ens haurem de preguntar si els més de 200 municipis que s’hi han adherit excedeixen les seves competències municipals”.

“Fa un any ja va passar en demanar l’adhesió a la plataforma Cornellà Decideix, on la moció no va arribar ni al ple. Uns mesos més tard de la negativa de l’alcalde, es va celebrar la consulta a Cornellà, que sobrepassà el 10% de participació i fou un èxit organitzatiu i de participació ciutadana. Negatives com aquestes el que fan és encoratjar a treballar amb més forces per la causa”, ha afegit Rosell.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Joan, Cornella, 25/02/2012 - 22:06

Ens podem perdre en discursos i mogudetes per soroll i molt de fum per anar amagant el que realment preocupa a la gent. Es preocupant que molts polítics en lloc de debatre temes que afectan avui a la gent,, que no sap si demà tindrà feina o si podrà pagar la lletre, es dediquin aixó.

#9 angel, cardedol, 19/02/2012 - 23:30

aquet es en mamón, no?

#8 jajjajaajaaaa, barceloan, 19/02/2012 - 16:21

los descerebrados indeoes en vez de dar lecciones lo primero que tienen que hacer es unirse...lo mas importante no ees el pais..? pues cuando yo los vea unidos me los creere.....en cuanto a catalanista no quiere decir independnetistas...yo me preocuparia mas por CIU que van de una cosa y son otra

#7 INDEPENTDENTZIA, MADRIT, 19/02/2012 - 07:37

Totalment d?acord David, el que han de fer els catalanistes del PSC es anar-se?n d?aquest partit espanyol que de forma tan barroera i enganyosa gosa fer servir la paraula CATALUNYA en les seves sigles.
Al alcalde de Cornellà, aquest tal Antonio Balmón, ni aigua.
CATALONIA NEXT STATE IN EUROPA

#6 Iaiona Mercè, Poble Sec, 19/02/2012 - 06:24

Qui és el PSC? els ciudadanos aquells del Boadella...ah, no, són els de l'Anglada, el que vol fer fora els moros i els jueus, ah, no, no, són els de la dona aquella dels morros inflats...?, no, no, ahhh, són aquells que van deixar la caixa buida, i que tenen una paia que no vol ser catalana, si, si!