Publicitat
Barcelonès · 5 de Juliol de 2009. 15:50h.

El torero José Tomás aixeca passions a Barcelona

El madrileny ha exhaurit totes les entrades i vol expressar el seu suport davant els antitaurins

El torero José Tomás aixeca passions a Barcelona

José Tomás, en una imatge d'arxiu

El torero José Tomás ha tornat a aixecar passions i a mobilitzar Barcelona. Ha actua a la Monumental de Barcelona davat 19.000 espectadors. En aquesta ocasió, el madrileny ha torejat en solitari, per primera vegada a la seva carrera, amb sis toros, tota la corrida. Tomás s'ha retrobat amb el seu idil·li amb la ciutat de Barcelona, on ha aconseguit els seus principals èxits. Els beneficis de la corrida, que és de caràcter benèfic, aniran a la seva fundació. Amb l'actuació, el torero madrileny també vol expressar el seu suport davant del moviment antitaurí que hi ha a Catalunya.

Les entrades per a l'actuació de Tomás es van posar a la venda el 14 d'abril i es van esgotar en cinquanta minuts. Aquest diumenge al matí s'han posat a la venda 900 entrades que també s'han acabat de seguida. Amb aquesta cursa de braus a Barcelona, Tomás vol donar suport a la festa dels toros a Catalunya, justament ara que s'han presentat 180.000 firmes al Parlament de Catalunya per prohibir aquesta celebració.

Sobre aquesta mobilització antitaurina, l'apoderat del torero, Salvador Boix, ha dit a Catalunya Ràdio que "se'n dol, com tots els que ens agrada el toreig" i demana als polítics que reflexionin sobre "prohibir una festa que genera tanta expectació i que garanteix la dignitat dels animals i les persones".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 Jordi, Barcelona, 06/07/2009 - 18:15

No olvidéis que los separatistas vascos son muy aficionados a los toros. Por ello: Defensa de España=defensa de corridas de toros no es cierto.

#46 Willy, Lleida, 06/07/2009 - 17:48

Coi de malalts sanguinaris i espanyolistes... Teniu totes les gràcies eh

#45 Fora degenerats espanyols, Lleida, 06/07/2009 - 15:58

Pep Maristany si vols et tinc 5 anys pasturant, desprès et drogo i et clavo una espasa 20 vegades fins que no et quedi ni un litre de sang..Els toros és una festa per a immigrants,analfabets,torturadors i degenerats,ojala p.tomas no arribi a vell..

#44 pere, bcn, 06/07/2009 - 14:42

ATENCIÓ! fixeu-vos en els comentaris. Els q sempre defensen Espanya, estan defensant aquesta tortura.
Ho dic perquè quedi clar quins son uns i quins son els altres.
Q ningú s'enganyi. Aquesta és la Espanya que ens vol de propietat. La de la turtura.

#43 Pep Maristany, BCN, 06/07/2009 - 13:41

BCN ciutat i Catalunya liders en PROHIBICIONS.Quin animal viu millor el brau que campa 5 anys per les deheses o la vedella que et menges abns de fer l´any?Nimes i Beziers son a França Europa o son a Andalusia?