Publicitat
Vallès Occidental · 29 de Juny de 2012. 13:41h.

El TSJC 'repassa' l'Ajuntament de Sant Cugat

Considera que el Consistori va actuar amb "temeritat i mala fe"

El TSJC 'repassa' l'Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de Torre Negra

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya critica "severament" l'actuació de l'Ajuntament de Sant Cugat en l'afer Torre Negra en la mesura d'acusar-lo "de temeritat i mala fe". El TSJC s'ha pronunciat en el procediment contenciós administratiu interposat contra la denegació, per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, de l'aprovació provisional del PAU presentat a tràmit per JOSEL, S.L. societat pertanyent al Grup Núñez i Navarro.

Segons Núñez i Navarro, el conjunt de la sentència "és una crítica constant a l'actuació de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, anul·lant-li tots els fonaments dels acords impugnats, a excepció del relatiu al del rebuig del model urbanístic".

"Tots els arguments de tipus ecològic i de protecció que ha esgrimit l'Administració municipal com a causes per anar denegant els instruments urbanístics que ha anat presentant el Grup Núñez i Navarro i altres propietaris del sector Torre Negra per al seu desenvolupament, han estat rebutjats de forma contundent pel Tribunal sentenciador, que deixa sense elements de cap defensa a la demagògica política seguida per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès", celebren.

Davant la severa crítica judicial, manifestem que l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès "ha utilitzat l'assumpte Torre Negra com a excusa o tapadora per, mentre que manifestava les excel·lències per a la seva protecció, fer una política urbanística expansiva en altres sectors del seu terme municipal d'iguals característiques que la Torre Negra, autoritzant així la construcció de més de 14.000 habitatges, la construcció de més de 800.000 m2 de terciari industrial i a urbanitzar més de 6.000.000 m2".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 mamama, Sant Ferriol, 03/07/2012 - 13:03

Periodistes ignorants: ho de la mala fe i la temeritat és el fonament per a la imposició de les costes meritades al procediment (art 139 de la Llei 29/1998) no una valoració política ni jurídica.