Publicitat
Baix Penedès · 7 d'Octubre de 2013. 20:45h.

El Vendrell anima els comerciants a obrir portes el 12-O

El consistori creu que cal donar predomini a la Fira local abans que a la Hispanitat

El Vendrell anima els comerciants a obrir portes el 12-O

Una imatge d'un carrer del centre del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell ha animat a tots els comerciants de la ciutat a obrir portes el proper dissabte 12 d’octubre, dia de la Hispanitat. Tot i que aquest és un dia festiu al calendari, el fet que la població estigui celebrant durant el cap de setmana la seva Fira local creuen que és prou motiu per actuar com si fos un dia feiner.

Així ho ha expressat la regidora de comerç del consistori, la convergent Àngels Turdiu, qui ha demanat a tots els comerços "que obrin portes perquè la ciutat tingui una imatge d’activitat" en uns dies que s’esperen molts visitants. També des del CIT, la principal associació de comerciants, han subratllat les paraules de la regidora.

Fins i tot des del PP vendrellenc, que és un dels quatre partits que conformen el govern local, han reconegut que, "tot i ser un dia festiu”, entenen que és “bo per al comerç local" obrir en plena Fira, i creuen que cal mostrar "una certa flexibilitat" per aquesta raó, en paraules de la regidora Elisabet Rodríguez. Des del PP, però, també han demanat que es respecti aquesta festivitat "tal com se’n respecten d’altres".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 spanish, Madrid, 08/10/2013 - 14:03

que hagan lo que quieran luego el zote del alcalde de CIU se apoya en PXC

#3 luca, bcn, 08/10/2013 - 11:03

Por mi perfecto, de hecho las tiendas deberían poder abrir cada dia de festividad, Navidad inclusive.
Pero para hacer eso, hace falta un Govern orientado hacia el comercio y no hacia los idiomas del comercio.

#1 ccc, bcn, 07/10/2013 - 22:44

doncs molt be, on és le problema si fins i tot el PP està d'acord? sembla q als nacionalistes necessiten crispar per separar

#1.1 Jesús, Murcia, 08/10/2013 - 08:40

Mejor, ¿DÓNDE hay alguien diciendo que hay un problema? Parece que necesitas inventarte cosas para arremeter contra los catalanistas.