Publicitat
Segrià · 12 de Novembre de 2010. 17:11h.

El vol Lleida-Palma aterra a El Prat per motius tècnics

Els passatgers han estat recol·locats en altres vols amb destí a Palma

El vol Lleida-Palma aterra a El Prat per motius tècnics

Un avió de Vueling a la pista de l'Aeroport de Lleida-Alguaire

El vol Lleida-Palma, de la companyia Vueling, que ha sortit a les 11.50 h d'aquest divendres de l'Aeroport de Lleida-Alguaire ha hagut d'aterrar a l'aeroport del Prat per motius tècnics, segons ha informat en un comunicat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP).

L'aterratge s'ha efectuat sense problemes i els 50 passatgers han estat recol·locats en altres vols amb destinació a Palma. Aquesta incidència tècnica ha afectat també els vols Palma-Lleida i el Lleida-Barcelona, de la mateixa companyia Vueling.

Així doncs, els 72 passatgers que havien de volar de Palma a Lleida seran recol·locats ens dos vols de les companyies Air Europa i Air Berlin fins a Barcelona. Allà un autocar els recollirà per traslladar-los a Lleida. Pel que fa als passatgers del vol Lleida-Barcelona, se'ls ha traslladat en vehicle fins a Barcelona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Lleida, 13/11/2010 - 19:19

Aquest aeroport el tenien que haver construit a Oliana, i un altre a Coll de Nargò i així fer un pont aeri diari per portar coca de recapte d'Oliana a Coll de Nargò i patates de Coll de Nargó a Oliana.
A l'aeroport d'Oliana l'anomenarien CATETO-1
i a l'aroport de Coll de Nargo, CATETO-2

#1 Tonet, Organyà, 13/11/2010 - 14:43

Però que ningú veu que aquest aeroport és un cas com el de Ciudd Real. Aquest aeroport havia d'estar a la Seu d'urgell, perquè servís de plataforma al turisme pirinenc i d'Andorra. xuminisme lleidatà a l'enèssima potencia.Vica el provincialisme