Publicitat
Vallès Occidental · 11 de Juliol de 2012. 10:14h.

Els alumnes de Sabadell rebran classes sobre llibertats afectivo-sexuals

Els alumnes de Sabadell rebran classes sobre llibertats afectivo-sexuals

La portaveu del grup municipal d'EUiA, Marisol Martínez

EUiA aconsegueix que les matèries de la suprimida Educació per a la Ciutadania es donin ara en un programa de "Ciutat i Escola"
L'Ajuntament de Sabadell continuarà impartint "formació sobre diferents models de famílies i llibertats afectivo-sexuals" -segons un comunicat d'EUiA- malgrat que el Govern central ha suprimit l'assignatura d'educació per a la ciutadania, que incloïa també la sensibilització contra l’homofòbia i els prejudicis sobre l’orientació sexual de les persones.

Malgrat la decisió del ministre d'Educació, José Ignacio Wert, a partir d’ara els alumnes sabadellencs rebran educació sobre les matèries suprimides mitjançant tallers i activitats incloses al programa “Ciutat i Escola”.

La proposta d’Esquerra Unida i Alternativa aprovada pel ple municipal pretén que no es faci tampoc "cap pas enrere en assumptes com el treball per la igualtat entre homes i dones amb l’estudi de les desigualtats de gènere, la feminització de la pobresa o la necessària igualtat en el repartiment de les tasques domèstiques", segons el comunicat.

La portaveu del grup municipal d’EUiA, Marisol Martínez, ha expressat la seva satisfacció per l’aprovació d’aquesta moció. Martínez considera que “ha quedat palès que des dels ajuntaments podem fer molt per aturar aquesta onada de conservadorisme ranci a què ens volen sotmetre els populars”, i creu que l’Ajuntament de Sabadell, a través de mocions com aquesta, té "molt marge per recórrer en aquest sentit". Ha afegit que Esquerra Unida i Alternativa "vigilarà el compliment d’aquest acord de Ple i la seva traducció concreta dins del programa “Ciutat i Escola”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Joaquim, Sabadell, 12/07/2012 - 16:03

Tot això està molt bé, però la Marisol també podria anar a classes de català, que no el parla MAI.

#10 Lluís, Tortosa, 12/07/2012 - 13:14

Llibertats o llibertinatges?

#9 La realitat sempre supera la ficció, i de vegades fa por, 11/07/2012 - 15:03

Vull felicitar als promotors d'aquesta iniciativa. Amb la de penúries que está passant tanta gent, són uns afortunats que deuen viure en una bombolla d'irrealitat.

De propostes econòmiques per sortir de la crisi, ni una. Ells no tenen crisi.

Mai millor dit, "Con dos cojones!!"

#8 femenias, barcelona, 11/07/2012 - 14:39

Començam a estar farts que equests senyors que no tenen res a fer, es pensin que estam en una dictadura comunista o nazi, on es pot adoctrinar des del poder als alumnes. La sexualitat l'han de descobrir ells mateixos, que és una de les millors coses de l'existència humana.

#7 Marta U., Sabadell, 11/07/2012 - 13:44

Aquestes classes han de ser impartides per professionals de la pedagogia amb un excel·lent i acreditat currículum. L'esquerra segueix en voler banalitzar la salut i les relacions sexuals, separant-les de l'educació emocional. El llibertinatge provoca addiccions, violència masclista, fracàs etc.