Publicitat
Baix Penedès · 23 de Novembre de 2013. 21:36h.

Els aturats d'El Vendrell s'organitzen

Constitueixen una plataforma per a tota l’àrea del Baix Penedès

Els aturats d'El Vendrell s'organitzen

Imatge de la reunió

Esl aturats de El Vendrell han format una plataforma per defensar els seus drets. Aquesta portarà el nom de Col·lectiu d’aturats Baix Penedès. Sorgeix com a conseqüència de la 1º Trobada de persones aturades que es va celebrar el passat dia 11 de Novembre al Centre Cívic de l'Estació

Com a resultat directe d'aquesta reunió, els assistents varen arribar a l'acord de reunir-se periòdicament i constituir-se en plataforma per a tot l’Àrea del Baix Penedès. Dintre de les primeres accions que han efectuat, ha estat la trobada que van mantenir amb el Sr. Kenneth Martín Molina, regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de El Vendrell el dia 18. "Aquesta reunió protocol·lària, ha estat satisfactòria per ambdues parts", indiquen.

Es preveu un nivell de col·laboració "màxim i de participació del Col·lectiu en totes les trobades que des de els organismes oficials es convoquin amb tots els interlocutors socials (Sindicats, empreses, Ajuntament ..) per tal de concretar propostes realistes i efectives que ajudin a rebaixar i sol.lucionar un problema que a El Vendrell té característiques pròpies", afegeixen.

Tant mateix el col·lectiu està el.laborant una sèrie de propostes, algunes ja s’estan portant a la pràctica en altres demarcacions, que seran presentades i analitza després a la seva implementació al territori.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#3 guillem, bcn, 26/11/2013 - 11:14

Això no és independència, no toca. Que s'espabilin, lluitin per la idnependència i després ja veurem.

#2 Pep, El Prat, 24/11/2013 - 15:54

Dificilment els sindicats espanyols poden liderar el moviment de revolta social, si tenim en compte que son part del problema subvencionats, endeudats i membres dels diferents consells d'administració de bancs i empreses publiques.

#1 Tomppa, Sabadell, 24/11/2013 - 00:04

I no tenen res a vendre per ningú ? Hi ha tantes coses que la gent vol, hi ha de ser quelcom que poden fer ?

#1.1 luis, barcelona, 24/11/2013 - 09:51

Creo y sin señalar que EL VENDRELL tiene el mayor numero de arabes subvencionados de toda Cataluña
¿Es así?

#1.2 luis, barcelona, 24/11/2013 - 10:22

Una idea:
Este colectivo podria crear un grupo de vigilancia por los huertos de ese pueblo, pues tengo amigos que han dejado de cultivarlos, ya que nada de lo que plantan llega a buen fin. Les desaparece todo incluso antes de que haya madurado. Aparte que tambien desaparece todo lo que sea metalico,

#1.3 luis, barcelona, 24/11/2013 - 10:30

No hablo en broma
Segun la prensa y copio:
De sus 36.600 habitantes, un 17% (6.200) son de nacionalidad extranjera. El colectivo marroquí (7%) es con diferencia el más numeroso, especialmente en el centro histórico.
¿Este 7% de que viven?
¿Subvencionados?