Publicitat
Gironès · 26 de Juny de 2009. 16:23h.

"Els catalans no tenim rei"

Simpatitzants de la CUP i Maulets protesten contra la visita dels prínceps Felipe i Letizia a Girona

"Els catalans no tenim rei"

Moment de la protesta

Una trentena de membres de l'Esquerra Independentista de la ciutat de Girona s'han concentrat per protestar contra la visita de Felipe i Letizia a la capital gironina en motiu de la constitució de la Fundació Príncep de Girona, una entitat impulsada per la Fundació Gala-Salvador Dalí, la Cambra de Comerç, la Caixa i Caixa Girona que tindrà com a objectiu crear una línia d'ajuts i beques per a joves i investigadors en diversos àmbits. Un ampli cordó policial format per una cinquantena de Mossos d'Esquadra ha impedit que els manifestants s'apropessin a l'Auditori cosa que ha provocat insults i alguna empenta entre agents i manifestants.

Darrera una gran pancarta amb el lema "No a la Fundació Príncep de Girona", els joves simpatitzants de la CUP i Maulets han llençat proclames contra els Borbons "els catalans no tenim rei/ Si el rei vol corona, corona li darem. Que vingui a Girona i el coll li tallarem" i contra els agents dels Mossos d'Esquadra durant els prop de cinquanta minuts que s'han manifestat a uns tres-cents metres de l'Auditori-Palau de Congressos, on es desenvolupava l'acte de constitució de la Fundació.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Alan, Barcelona, 29/06/2009 - 06:48

Un fanático es alguien que no puede cambiar de opinión y no quiere cambiar de tema. Lo decía Wiston Churchil o sea, como vostros catalibanes q estais tod el dia chillando y llorando por vuestra paja mental. seguid soñando panda de paletos fanaticos.

#29 pep, manresa, 28/06/2009 - 23:45

Onofre, no has entès res, torna a llegir i després opina
Alan, la monarquia espanyola no té collons de donar al veu als espanyola perquè això ho decideixin lliurement
Imagina't als catalans, no dubtis que nosaltres ho tenim molt clar

#28 Alan, Barcelona, 28/06/2009 - 21:49

Ok¿se lo direis al millon largo de personas que vinieron de toda cataluña a vitirear a la infanta el dia de su boda? ja ja ya saldrá algun friki cataliban a dicer que todos vivieron de madrid jauas juas que enfermos estais, seguid en vuestro mundo virtual

#27 David Germà i Marcé, Mollet del Vallés, 28/06/2009 - 21:41

I es clar que tenim rei. Jo soc independentista i militant de Reagrupament però també un fidel vassall de Joan Carles I, el meu sobirà.
I també tinc un Déu que es Jesucrist.

#26 Walzer, BCN, 28/06/2009 - 14:11

Uns altres que parlem en nom dels catalans... Fan una crida, en van 30 i gosen parlar en nom dels catalans... Els pot explifar algú què és el sentit del ridícul?