Barcelonès · 28 de Març de 2011. 14:13h.

Els deu lladres més actius de Barcelona són estrangers

Els joves acumulen un total de 257 detencions

Els deu lladres més actius de Barcelona són estrangers

Un dels detinguts practicava el 'robatori Ronaldinho'

Els Mossos d'Esquadra han detingut deu lladres d'entre 19 i 24 anys, considerats els més actius de Barcelona, que assaltaven amb violència i intimidació a persones en els districtes de Ciutat Vella i l'Eixample.

En col·laboració amb la Fiscalia Provincial de Barcelona, s'ha pogut detenir els joves, que acumulen un total de 257 detencions per aquest tipus de delictes. La investigació, que ha durat quatre mesos, ha permès que nou dels deu detinguts ingressin a presó, després de constatar la intensitat de la seva activitat delictiva i la contundència i virulència amb la qual realitzaven els robatoris.

L'inici de la investigació policial es va dur a terme arran de la constatació per part dels agents d'un augment considerable d'aquest tipus d'activitat delictiva en els districtes de Ciutat Vella i de l'Eixample. Els detinguts acostumaven actuar sols i després de cometre els fets marxaven ràpidament del lloc a peu o en moto.
 Actuaven principalment al barri del Raval de Barcelona, relativament a prop de les Rambles.

Les seves víctimes eren estrangers o joves espanyols que presentaven signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Dels 10 detinguts, tots de nacionalitat estrangera, 9 han ingressat a presó després que el sistema judicial constatés la seva hiperactivitat, havien passat anys enrere per centres de menors.

La seva activitat delictiva era la font principal dels seus ingressos i els objectius principals dels robatoris solien ser efectes personals de petita mida, tipus cartera, cadenes, rellotges i telefonia mòbil, entre d'altres, que posteriorment venien al mercat negre.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Josep Maria, Terrassa, 30/03/2011 - 12:37

En aquesta noticia no ho especifica, per?s deu detinguts s?agrebis, segons els diari Ara... Ho dic perqu?es discusions entre vosaltres estiguin ben fomentades...

#16 Laura, Bcna, 29/03/2011 - 16:06

Y luego dicen k somos racistas!pues claro! si son la desgracia de nuestra sociedad!! Y al Josep k se haga mirar eso de inmigrantes...jajaja! dilo en el resto de España a ver qué bien le caes a la gente! madre mia, espero k estudies un poquito, bueno ya solo k leas...si es que sabes...

#15 Bernat, BCN, 29/03/2011 - 10:21

Quina casualitat, oi? Conclusió: les estadístiques són xenòfobes i racistes.

#14 Jordi, Zaragoza, 29/03/2011 - 09:29

Josep (Lérida), tú eres catalán y español. Ya sé que te sientes filipino, y me parece muy bien, pero sigues siendo catalán y español.

Lo siento.

#13 Tomppa, Sabadell, 29/03/2011 - 07:51

Josep : Espanyols no arriben ni 5% ?!? Catalans potser no hi arriben però espanyols són quasi 80% de presoners!?! Des de on reps la teva informació nacionalista espanyola ?