Publicitat
Ribera d'Ebre · 1 de Juliol de 2008. 10:22h.

Els Mossos fan d'àngels

Una patrulla rescata dos nens a punt d'ofegar-se

Una patrulla de mossos va rescatar dos nens a punt de morir arrossegats pel corrent al canal d'Amposta (Montsià). Un dels integrants de la patrulla es va llençar al canal per evitar que els menors, de 8 i 12 anys, fossin engolits pel tub que travessa la N-340. El passat divendres 27 de juny, una dotació de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra que efectuava tasques de patrullatge per la ciutat d'Amposta va ser requerida per un menor, que els va dir que hi havia dos amics seus que s'estaven ofegant dins el canal que travessa la capital del Montsià.

Els mossos van comprovar que hi havia dos nens dins del canal, un dels quals cridava i l'altre, de sobte, va enfonsar-se i era arrossegat pel corrent d'aigua que porta cap al tub que travessa la N-340. Un dels components de la patrulla, sense dubtar-ho, va llençar-se a l'aigua i va poder rescatar el menor que estava submergit. De seguida el va dur cap a la vora del canal, on l'altre mosso se'n va fer càrrec, i va anar a buscar l'altre menor. Un cop els dos nois estaven fora de perill, el mosso que seguia fora de l'aigua va aconseguir treure el seu company tot i que el corrent de l'aigua era molt fort i que les parets del canal relliscaven molt. Finalment, la patrulla va lliurar els dos nens als seus pares, que són veïns d'Amposta mateix.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Jose Maria, bcn, 02/07/2008 - 10:10

Hay algunos que no pierden ninguna oportunidad de demostrar la clase de personas que son. Como el tal Albert, que aprovecha una acción heroica y encomiable de los Mossos para soltar una tontería sobre la Guardia Civil.
Patético.

#1 Albert, Cardedeu, 01/07/2008 - 21:13

MOLT BÉ pels Mossos. Tant injustament criticats sovint... felicitats nois. Els Guardies Civils no deuen saber ni nedar.