Publicitat
Osona · 25 de Novembre de 2011. 18:31h.

Els Mossos opten a Osona per la policia de proximitat

Per incrementar la percepció de seguretat entre la ciutadania

La policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Vic ha ampliat el grup de proximitat amb la incorporació de nous efectius. Aquest grup estarà format per un caporal, dotze agents i dos agents de relacions amb la comunitat. Aquests mossos realitzaran les tasques de proximitat seguint sis rutes que inclouran tots els municipis d’Osona.

L’objectiu del grup de policia de proximitat és incrementar la percepció que els ciutadans tenen de la seguretat. Amb aquest increment d’efectius i serveis es vol aconseguir una millora respecte al patrullatge de proximitat i prevenció, encaminat a millorar la seguretat ciutadana, tant a nivell de percepció com de reducció de fets delictius.

Aquest mossos tractaran de recollir les inquietuds dels ciutadans, organismes, institucions i diferents col·lectius per tal de garantir una major convivència social, així com una major difusió dels consells de seguretat, i es donarà informació i assessorament sobre tots aquells temes relacionats amb la seguretat ciutadana.

També es faran xerrades informatives a casals de gent gran, centres docents, comerços, empresaris i altres agents socials, i es treballarà de manera continuada incidint en les relacions amb totes les institucions i organismes, així com amb els policies locals, vigilants de seguretat, ajuntaments, jutges de pau, associacions de veïns, directors de centres docents, associacions de comerciants, etc.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat