Publicitat
Gironès · 26 d'Agost de 2008. 16:52h.

Els nens afectats per l'accident de Ryanair tornen a casa

Encara es desconeixen les causes de la pèrdua de pressió que va provocar un aterratge d'emergència

Els nens afectats per l'accident de Ryanair tornen a casa

Un avió de Ryanair

Només quatre dels 13 nens de Santa Coloma de Farners que anaven en el vol de Ryanair que a la nit d'aquest dilluns va fer un aterratge d'emergència a Llemotges estan encara a França, tot i que tenen previst viatjar en autocar a Girona en les properes hores. Els escolars, d'entre 14 i 16 anys, viatjaven amb altres passatgers en el Boeing 737 que cobria el trajecte Bristol-Girona i que va patir una despressurització a la cabina per causes que encara es desconeixen.

Dels 13 nens que viatjaven a l'avió nou van poder tornar ja el mateix dilluns a la nit a Girona en un vol de Ryanair des de Llemotges i han dormit a les seves cases, mentre que quatre més van haver de passar la nit a l'hospital. En ple vol, el Boeing 737 de Ryanair va caure 8.000 metres en cinc minuts en patir, per causes desconegudes, una despressurització de la cabina, segons les dades ofertes per la policia francesa.

La Fundació Joan Riera té la seva seu a la població gironina de Santa Coloma de Farners i es dedica a organitzar estades d'estiu per estudiar a l'estranger tant per a escolars com per a universitaris. Els tretze escolars de la comarca de la Selva tornaven en el vol accidentat a Girona després d'haver passat tres setmanes a Bristol.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Hans-Peter Trauschke, Girona, 27/08/2008 - 09:15

Tranquila Pilar... fa gairabe 2 anys que volo regularmente (4 cops al mes) amb aquesta companya (el dissabte hi torno). Mai he tingut cap incidencia, els estandards de seguretat son correctes. Amb autocar (plens de nens) senpre hi han mes probalitats.

#1 pilar, sabadell, 26/08/2008 - 23:16

mis hijos estan haciendo un intensivo de ingles enGalway (Irlanda) vuelven el domingo 31 en un vuelo de Ryanair al aeropuerto de Girona,estoi angustiada y asustada,es un sin vivir.