Publicitat
Segrià · 29 de Novembre de 2011. 18:59h.

Els plans de negoci d'Alguaire es van dissenyar amb les obres en marxa

El conseller Lluís Recoder demana a l'Estat que doni permís per volar fora de l'espai Schengen

Els plans de negoci d'Alguaire es van dissenyar amb les obres en marxa

Lluís Recoder, en un moment de l'entrevista

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha criticat que el govern tripartit dissenyés els dos plans de negoci de l'aeroport d'Alguaire (Lleida) quan les obres de la instal·lació ja estaven en marxa.

“El mes d’agost del 2007 hi ha damunt la taula del Departament el primer document que parla del que ha de ser Alguaire. Les obres ja estan en marxa. I el 2008 hi ha el segon document. Són dos documents que parlen del que ha de ser un aeroport que ja està en construcció", ha indicat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

"I per tant, la seqüència lògica hauria estat haver fet aquests documents primer, haver definit com volíem que fos l’aeroport de Lleida i, a partir d’aquí, dissenyar l’aeroport", ha afegit.

Recoder també ha reclamat que l'Estat doni permís perquè des de Lleida es pugui volar fora de l'espai Schengen. "Encara no tenim el document. Això què és el que ha provocat? Encara no tenim l’autorització. Jo compto que el dia 19 la tindrem, perquè si no la tinguéssim no podrien arribar els primers vols de Thomas Cook-Neilson i ens veuríem obligats a pagar unes indemnitzacions considerables”.

Recoder s'ha preguntat "qui pot pensar que això no hi seria? Sembla absolutament impossible. Estem parlant d’administracions públiques, han de fer un tràmit burocràtic, res més. Un tràmit burocràtic que havien d’haver iniciat fa dos anys”. El conseller de Territori i Sostenibilitat espera que el Govern estatal firmi aquesta autorització abans del 19 de desembre, perquè a partir d’aquest dia ja hi ha vols programats a l’aeroport de Lleida-Alguaire.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/11/2011 - 09:09

me asalta es la de la redistribución de la riqueza, pasando los fondos públicos a alguna/a empresa/a o ente/s privados mayoritariamente, y de esta manera redistribuir la riqueza. Otra explicación, del cielo caeran ordenadamente aviones aterrizando en dicho aeropuerto.

#2 Jaqueline de Sarrià, Barcelona, 30/11/2011 - 09:07

En cualquier cursillito ocupacional presupongo que eso se explica al alumnado con ganas o necesidad de emprender. Incluso al alumnado de la FP, pero en esto como en multitud de temas, unos y otros la casa por el tejado y alguien se ha tomado un buen bocado que rima con tejado. Otra explicación que