Publicitat
Barcelonès · 12 de Febrer de 2009. 15:23h.

Els regidors de CiU donen exemple

Xavier Trias participa en les parelles linguístiques perquè els immigrants aprenguin català

Els regidors de CiU donen exemple

Xavier Trias, durant l'acte

El President del Grup Municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias, aposta per la integració dels immigrants. Per això, ha assegurat que “la nostra aposta és aconseguir que el nous catalans s’estimin aquest país, que vulguin compartir un projecte comú, i la llengua és una bona eina”. Els dotze regidors del Grup de CiU a l’Ajuntament participen des d’aquest dijous al programa de parelles lingüístiques i s'han presentat en una trobada al centre cívic del Pati Llimona a immigrants de vuit nacionalitats en un acte de promoció d’aquesta fórmula d’integració.

Amb Xavier Trias al capdavant, els dotze regidors de CiU a l’Ajuntament de Barcelona s’han presentat a les seves respectives parelles lingüístiques, immigrants amb voluntat d’aprendre el català i procedents de fins a set països diferents: Bolívia, Argentina, República Dominicana, Marroc, Pakistan, Senegal, i Xina. L’acte, que ha tingut lloc al centre cívic del Pati Llimona, a Ciutat Vella, ha estat presentat pel responsable d’immigració de CDC, Àngel Colom, que ha exposat que “l’aprenentatge del català per part dels nous catalans és cosa de tots, i nosaltres ens hi posem”. Colom ha recordat que ja participen en el programa de parelles lingüístiques la totalitat dels diputats i diputades de CiU al Parlament de Catalunya, així com els representants de la Federació nacionalista al Congrés i el Senat; i ha avançat que l’objectiu és ampliar-lo, a més d’ara als regidors a l’Ajuntament de Barcelona, també als càrrecs orgànics del partit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Anna A., Barcelona, 12/02/2009 - 19:43

Toni (Xàtiva), Per què serà que m'ensumo que el que no el parla a casa ets tu? És divertit veure els esforços (inutils) d'aquests que intoxiquen tothora amb el mateix argument ridícul.

#1 toni, Xàtiva, 12/02/2009 - 18:22

Xavier Trias, ara ja parles a casa en català?
VISCA CATALUNYA LLIURE