Publicitat

Un ex-alt càrrec denuncia "l’excés de càrrecs que s’han incorporat per tal de pagar favors"

Els sous de Sant Cugat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, amb l'exalcalde de Sant Cugat, el conseller Lluís Recoder

Un ex-alt càrrec de l'Ajuntament de Sant Cugat, Miquel Quintana, denuncia "l’excés de càrrecs que s’han incorporat per tal de pagar favors" al consistori i que en comptes de retallar s'han creat nous llocs de treball amb sous alts.

Quintana, exdirigent de CDC a Sant Cugat que tot just fa un any va renunciar a tots els seus càrrecs, explica al seu bloc que "observo amb molta sorpresa com el mateix Ajuntament en el qual vaig deixar moltes hores de treball per un sou brut de 29.000€, actua de la mateixa forma negligent".

També posa com a exemple l'Ajuntament de Sant Cugat de "com es malbaraten els diners de tots els ciutadans i ciutadanes, que patim una pressió fiscal com cap altra ciutat de l’entorn. I no és tant sols això, ja que fins i tot es permeten el luxe de tenir una regidora sense cartera, assignada a l'alcaldia i amb un sou de 24.000€ per no fer res".

Quintana diu que només s'han retallat "les dietes, però de la resta res de res. Però el cert és que darrerament s’ha creat un nou càrrec al qual se li ha assignat un pressupost de 80.000€, després d’haver estat suprimit".

I afirma que "no he d’agrair res a ningú i molt menys a ningú de CDC ja que el comportament de la seva gent, en general, acostuma a ser sectari i es porten a terme moltes accions per una única raó, pagar favors. Però per això cal ser disciplinat, mesell, pusil·lànime".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#26 Cesc, Vallès, 10/01/2012 - 14:02

A mi m'agradaria saber com és que el pare de l'Alcaldessa, l'Alfons Conesa ha estat nomenat Director de l'Agència Catalana de Consum quan hauria d'estar jubilat...

#25 Miquel Quintana, Sant Cugat del Vallès, 10/01/2012 - 13:55

Segueixo. I com sou així, ni tant sols teniu la capacitat de veure que els documents que he adjuntat han estat emplenats i fets per l'Ajuntament i no he falsificat res. El sectarisme del que heu acusat als altres partits el sureu per la pell. I puc explicar més coses!!!

#24 Miquel Quintana, Sant Cugat del Vallès, 10/01/2012 - 13:54

Interessant veure com alguns convergents de pedra picada intenten defensar el que no és defensable. Només sabeu el que us expliquen i us hoempaseu tot. Ja teniu el costum de creure sense veure, potser?. Tots els intents de desprestigiar-me us poden sortir malament.

#23 Marta, sant cugat del vallès, 10/01/2012 - 12:13

a tots aquests que esteu criticant l'escrit dient que si rencunia, que si el noi dels encàrrecs...be parlem tots clar d'una puta vegada?
sou una colla de sectàris, que no sabeu de la misa, la de la esgléssia si, la mitat, que voleu que surti tot i tot, doncs poder sortirà i veurem que pasa.

#22 Ramón, sant cugat, 07/01/2012 - 12:27

#20.1

Joan, pallassos com tu son els que fan que aquest país no pugui tenir un debat polític seriós i enriquidor. Amb paios com tu, parlem de botiflers, "xarnegos", "perroflautas", etc... Així no construïm país. Malbaratant els diners com a Sant Cugat tampoc.

#22.1 Joan, Barcelona, 07/01/2012 - 18:29

Un respecte als pallassos, sociata. Es veu que ara resultarà que us hem d'aplaudir tot lo collonudament que ho heu fet oi? Debat seriós per tú deu ser parlar de dinosaures, no m'extranya