Publicitat
Barcelonès · 18 de Novembre de 2008. 17:01h.

Els treballadors de TMB, contra Jordi Hereu

Consideren que és el principal responsable de la retallada del servei d'autobusos

Els treballadors de TMB, contra Jordi Hereu

Un dels adhesius dels autobusos

Aquest dimarts els autobusos i les marquesines de TMB han aparegut plenes d'adhesius que denuncien la reducció de servei d'autobusos. Aquesta ha estat una acció dels treballadors d'autobusos de TMB, que segueixen mostrant "el seu malestar per la reducció del servei de busos, per tot el que comporta de dèficit en el servei que es dóna a la gent de Barcelona i per les conseqüències laborals que s'en deriven", segons expliquen en un comunicat.

Aquests adhesius fan responsable de la retallada del servei d'autobusos al Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que, segons el comité de TMB, "es vanagloria del Transport Públic, mentre permet que l'empresa pública TMB redueixi el servei que s'oferta a la població barcelonina". Amb aquesta acció, al igual que amb les properes que es tenen pensades, els treballadors/es d'autobusos de TMB estan reclamant a l'Ajuntament i a la Direcció de l'empresa "que s'avinguin a tornar a posar els serveis establerts habituals per l'inici de curs escolar".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Guiillem, bcn, 19/11/2008 - 09:24

Com diuen els treballadors de TMB : MÉS CONDUCTORS I MENYS DIRECTIUS (col·locats pels polítics)

#3 Maria, Barcelona, 19/11/2008 - 08:46

No tinc cap familiar ni amic que treballi als autobusos, i haig de manifestar el meu recolzament envers aquest grup, com a usuària i ciutadana.És realment una gran vergonyya que els polítics només pensin en lucrar-se ells.

#2 inxènius, Barcelona, 19/11/2008 - 08:30

A mi és que, des d'aquella demagògia dels "2 dias", els treballadors de TMB em mereixen el mateix respecte que el senyor Hereu, el senyor Francisco Caja, George Bush o Raquel Mosquera.

#1 David, Barcelona, 19/11/2008 - 08:13

Jo soc usuari de l'autobus i evidentment estic totalment d'acord amb aquesta afirmació del treballadors. El servei del BUS ha empitjorat però no així la butxaca d'aquest cacic.