Publicitat
País Valencià · 1 de Març de 2011. 22:29h.

Embolic del PP de València amb una casa de barrets

Suspès un expresident de NNGG per relacionar el nom d'un regidor amb un prostíbul

Embolic del PP de València amb una casa de barrets

Vicente Igual (Foto: www.valencia.es)

El regidor de Personal i Activitats a l'Ajuntament de València, Vicente Igual, ha denunciat aquest dimarts l'ús que s'ha fet del seu nom i càrrec en un vídeo penjat a Youtube en el que en una conversa se'l vincula al pagament d'una quantitat de diners per garantir la continuïtat de l'activitat d'una coneguda casa de barrets a València.

La denúncia de l'edil és per un presumpte delicte de calúmnies contra la responsable de la barra americana —que, així mateix, ha denunciat Igual per estafa—, i ha demanat al PP valencià la suspensió de militància de José Luis Bayo, que va ser president de Noves Generacions (NNGG) a València i que, segons el regidor, és qui utilitza el seu nom per convèncer a la propietària del club del pagament de diners "en una successió interminable de mentides". El PPCV ha suspès de militància Bayo davant la "gravetat" dels fets denunciats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Sol, Madrid, 01/03/2011 - 23:57

Aquí se está publicitando Regeneración, el nuevo partido del contribuyente, con listas abiertas y que no se subvenciona a costa del bolsillo de los ciudadanos.. y apostamos por llegar al ayuntamiento porque la gente honesta que aún queda, apuesta por una sociedad Regenerada