Publicitat
Barcelonès · 11 de Maig de 2010. 16:52h.

En auxili de Jordi Hereu

Sindicats i entitats 'progres' donen suport a la transformació de la Diagonal

En auxili de Jordi Hereu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en el moment de la votació a la seu del districte de Les Corts

Sindicats i entitats progressistes s'han sumat al manifest en defensa de la transformació de l'avinguda Diagonal, que vol portar a terme l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Les entitats signants volen expressar "el nostre posicionament favorable a la transformació de l'avinguda Diagonal i, per tant, al procés impulsat per l'Ajuntament de Barcelona per sotmetre a consulta ciutadana les propostes elaborades a partir de les aportacions prèvies de la ciutadania i dels estudis tècnics corresponents".

Aquest manifest està signat per la Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT de Catalunya); Comissions Obreres (CCOO de Catalunya); la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB); el Consell d’Associacions de Barcelona (CAB); el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB); el Consell Barcelona Comerç; el Consell de la Gent Gran de Barcelona; Diagonal per a tothom; Fundació Ferrer i Guàrdia; Junta Rectora Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Federació de Persones amb Discapacitat Física (ECOM); Federació d’Entitats Llatinoamericanes de Catalunya (FEDELATINA); i la Federació de Cases Regionals de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 carles, hospitalet, 12/05/2010 - 12:44

Ande ay qapuntarse paze de palmero?

#11 Ferran, Diagonal City, 12/05/2010 - 09:32

Ja tenim els panxacontetes de sempre de la menjadora de l'Ajuntament. Una mica el mateix que el "debat" que va fer BTV el dilluns on tots els presents es van dedicar a desqualificar els votants de la opció C. SOM-HI AMB L'OPCIÓ C!!!!

#10 Mariona, Barcelona comissións PSC, 12/05/2010 - 08:22

Tots aquests parasits socialistes esperem que dimiteixiin quan sorti l\'opcio dels barcelonins que es la C; Hereu, tot per la comissió del 10% i els sindicats i les socialistes AAVV-CORRUPCIÓ aplaudint amb les orelles; quins galtes aquestes entitats!!

#9 Fotem-los al carrer, Barcelona, 12/05/2010 - 08:14

O sigui el "equipo médico habitual" fent de "coros y danzas". Esteu més vistos que el "butano"

#8 segi, bcn, 12/05/2010 - 00:18

una manifa ciutadana a la diagonal un dia
de tornada demostraria la inviabilitat del projecte