Publicitat

L'alcalde de Martorell reforça el número dos de l'Ajuntament

En clau successòria?

Esteve i Fonollosa, en una imatge d'arxiu

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, també president de la Diputació de Barcelona, ha decidit ampliar les funcions del fins ara primer tinent d'alcalde al consistori. Esteve ha signat un decret pel qual s’amplien les atribucions del primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa, per delegació d'algunes funcions de l’alcaldia que serà efectiva a partir de l’11 de novembre de 2013.

La decisió, fonamentada en la dedicació de l’alcalde a la presidència de la Diputació de Barcelona, pretén reforçar el dia a dia dels assumptes municipals en un context polític i econòmic que requereix de les administracions públiques per a respondre les necessitats socials creixents.

Les noves funcions de Xavier Fonollosa, també regidor de Planificació urbanística i Serveis urbans, estaran recolzades per l’alcalde Salvador Esteve com a president de la Diputació de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ricard, Martorell, 22/10/2013 - 18:46

Doncs ja anirem arreclats! no em fio ni un pel d'aquest paio, és més fals que un duru sevillanu (i no soc l'únic!) successor? no amb el meu vot!
(un martorellenc d'esquerres i estevista)

#1 BEJOTA, BCN, 22/10/2013 - 17:27

El miedo de Freixenet al proceso secesionista que defienden Convergència y ERC para Cataluña ya tiene una consecuencia: la compañía ha paralizado la construcción de un nuevo centro logístico que quería ubicar en territorio catalán.