Publicitat

La flama de la torxa de Solvay crema més de l'habitual per una aturada elèctrica

Ensurt a Martorell

Imatge de la fumera

Una aturada elèctrica a l'empresa Solvay ha provocat que la flama de la torxa cremés amb més volum de l'habitual, a primera hora d'aquest dilluns, fent-se visible arreu del municipi amb una fumera. La incidència no ha provocat danys ni suposa cap risc per a la població. L'alcalde Salvador Esteve i el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, han estat en contacte en tot moment amb representants de l'empresa Solvay.

“Tot i que a primera vista pot ser espectacular, forma part del protocol de seguretat que tenen a Solvay, que ha funcionat perfectament”, ha resumit el regidor de Seguretat Ciutadana. 

“Des de l’Ajuntament hem mantingut en tot moment el contacte amb el cap de seguretat de l’empresa, que ens ha tranquil·litzat; i nosaltres hem mirat de tranquil·litzar la població. L’incident ha durat un quart d’hora i després s’ha pogut restablir la normalitat”, ha explicat Sagarra.

Sagarra destaca també la "bona sintonia" i la total col·laboració que hi ha entre l’Ajuntament i l’empresa Solvay, que "comunica puntualment qualsevol incidència" al consistori. 

La fumera que s'ha pogut veure des de primera hora d'aquest dilluns ha estat provocada per la crema dels gasos que hi ha a les canonades a fi de buidar-les. Els gasos que resten als circuits de les canonades són inerts. El protocol de seguretat intern ha funcionat correctament.

Una altra imatge

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, Bcn, 13/04/2015 - 20:59

Sort que estava alla el Salvador Sostres.

#2.1 Raquel, Girona, 13/04/2015 - 22:06

O la seva amiga, la israelita Rahola. O els amics de la seva amiga, el Pedro Jeta i don Federico Jiménez Losantos, sionistes tots ells que ara s'encarregaran d'escriure centenars de milers de columnes a La Vanguardia Española tot jurant i perjurant que la Solvay és... musulmana (bingo).

#1 pepe, andorra capital jerusalen, 13/04/2015 - 15:40

es una fabrica musulmana (si cola, cola, y sino, coca-cola, otra de la secta)... es q me han dicho q despiste sobre el hecho de q Solvay es una multinacional de una familia judía de Bélgica).