Publicitat
Selva · 2 d'Agost de 2008. 23:17h.

Enxampat un turista a més de 200 km/h

Estava de vacances a S'Agaró i circulava amb un cotxe de lloguer

Enxampat un turista a més de 200 km/h

El turista circulava amb aquest cotxe

Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit van detenir el 31 de juliol Igor I, de 34 anys i nacionalitat ucraïnesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El matí del 27 de juliol, els mossos, en el decurs d'un control de velocitat estàtic a la carretera C-35 a l'altura de Vidreres, van detectar un turisme que circulava a 212 km/h en una zona on la velocitat màxima està establerta en 100 km/h.

Tot i que no van poder aturar el vehicle, els agents de trànsit van engegar una exhaustiva investigació per tal d'esbrinar qui era el conductor del cotxe. En un primer moment, es va saber que el cotxe infractor pertanyia a una flota de vehicles de lloguer i que el contracte s'havia formalitzat a l'aeroport del Prat de Llobregat (Barcelona). Seguidament, les indagacions van permetre esbrinar la identitat i nacionalitat del conductor, el qual estava passant uns dies de vacances a s'Agaró.

Finalment, els mossos van localitzar i detenir Igor I a Sant Feliu de Guíxols per conduir a una velocitat penalment punible, ja que superava en més de 80 km/h la velocitat establerta en via interurbana.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 republica@republica.com, Barcelona, 03/08/2008 - 16:19

Jordi de Teià, esperò que quan perdis algun dia el control del teu cotxe no t'estavellis amb el meu on hi porto una criatura. Gràcies per pensar per els altres. No juguis amb escopetes carregades.

#2 Benlluny, HK, 03/08/2008 - 06:19

Quins polítics tan incompentents. Sembla que la solució a tots els problemes passa per empresonar-nos a tots,... ja arribarem lluny, ja...

#1 Jordi, Teià, 03/08/2008 - 01:33

Per aquest punt es pot circular perfectament a molt més. És per això que els mossos s'hi posen: perquè és recte i no hi ha massa trànsit. Jo, com molta gent, hi passo més ràpid, però com que sé on s'amaguen, freno.