Publicitat
Barcelonès · 10 de Febrer de 2011. 21:25h.

ERC confia en arribar a 25.000 barcelonins

El partit crea sis equips de comunicadors que "trepitjaran la ciutat" durant deu setmanes

ERC confia en arribar a 25.000 barcelonins

Jordi Portabella, en una imatge d'arxiu

Esquerra sortirà al carrer amb la idea de convèncer unes 25.000 persones de cara a les properes eleccions municipals. Oriol Amoròs, president de la Federació de Barcelona, ha enviat una carta als simpatitzants i militants d'ERC en la qual explica que "Esquerra, junt amb Reagrupament, aixeca un projecte per unir tot l’independentisme i construir un tercer espai amb tota la gent d’esquerres que vol un canvi veritable a la ciutat. I ho farem oferint a la ciutat un bon alcalde, en Jordi Portabella, perquè a una ciutat com Barcelona li correspon un alcalde millor, que sàpiga liderar la represa econòmica de la ciutat, governi a prop de les persones i projecti Barcelona al món com a capital de Catalunya".

"Farem una campanya de contacte amb la gent, d’explicació de propostes, d’escoltar el batec i les demandes de la ciutadania. Entre d’altres iniciatives, estem preparant la campanya 'Guanyem el carrer!', un projecte que torna a la política en el seu millor sentit, la política de carrer, d’escolta i contacte, la política de la nostra gent, la política dels arguments, d’estar al costat de les persones", afirma.

"Tindrem 6 equips de comunicadors, que trepitjaran la ciutat, durant 10 setmanes, explicant el projecte que Esquerra té per Barcelona, amb més de 300 parades i conversant amb més de 25.000 veïnes i veïns de tots els districtes. L’èxit del projecte es basa en el més important que tenim: tots vosaltres, la gent d’Esquerra. Serà un projecte que unirà voluntaris i professionals", afegeix.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Jordi Tallaferro, Barcelona, 12/02/2011 - 10:46

Portabella ha de convertir-se en l'impuls necessari per agrupar al seu voltant grups i forces de tota mena liberals i progressistes que creuen en un futur de respecte a la dignitat indiviidual i col·lectiva dels catalans, serveis socials,democràcia de veritat i lluita contra el frau.

#14 ex d'esquerra, barna, 11/02/2011 - 19:17

vols dir que fins ara el canvi era mentida? doncs mira nano, arribeu massa tard, heu tingut set anys preciosos per demostrar el vostre independentisme. El sabeu aquell acudit del llop i les ovelles? doncs us passa igual a vosaltres que al Zapatero, amb un cop que ens mentiu ja és massa. Adéu siau!

#13 Kropotkin, Vic, 11/02/2011 - 17:24

¿Y este que, imitando al de los cuadros?

#12 Àlex López, Gràcia, 11/02/2011 - 15:28

Jori Portabella alcalde serà el proper alcadel de Barcelona ! que no de Gràcia, capital de Catalunya. Som-hi tots !

#11 Pep, Bell.lloch, 11/02/2011 - 14:33

Amb el bagatge d'aquests anys a la Generalitat, si algu els vota, es pot afirmar sense por a equivocar-nos que A/ És un fanatic que no veu enllà del seu nas B/ És un enxufat d'ERC C/ És TONTO