Baix Llobregat · 25 d'Octubre de 2010. 13:32h.

ERC denuncia una alcaldessa del PSC a l'Oficina Antifrau

Amparo Piqueras, de Sant Vicenç dels Horts

ERC denuncia una alcaldessa del PSC a l'Oficina Antifrau

Amparo Piqueras, en una imatge d'arxiu

Els regidors d'Esquerra a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, Paco Rodríguez, Jordi Soto i Imma Prat; han denunciat a l'alcaldessa socialista Amparo Piqueras davant l'Oficina Antifrau.

Segons ha pogut saber e-notícies, Esquerra, que no forma part del Govern en aquest ajuntament, ha demanat reiteradament a l'alcaldessa que efectuï la declaració dels seus béns patrimonials i de la seva participació en societats de tot tipus.

En la revista local de la formació independentista 'Els Pebrots', s'informa que "a banda del pis, les 5 places de pàrquing i el traster, adquirits a Calafell, Amparo Piqueras ha gaudit d’altres privilegis pel seu càrrec, com per exemple afavorir que una filla seva ocupi la plaça de tresorera de l’Ajuntament i que l’altra filla estigui treballant en un altre ajuntament del seu mateix color polític".

També s'apunta que "són prou conegudes les subcontractacions que l’Ajuntament va fer a l’empresa del marit de l’alcaldessa, mentre estava en actiu, a través de la polèmica empresa Limasa (polèmica, perquè el seu nom sona com a relacionat amb la trama Pretòria, de corrupció urbanística)".

Esquerra també denuncia que "tothom coneix la seva relació familiar amb els propietaris de la Bolera de la Vailet, en un equipament que no compleix les normatives de seguretat corresponents, curiosament. Per no parlar de la sort que han tingut familiars directes a l’hora d’aconseguir pisos de protecció oficial o a l’hora d’aconseguir places en cursos ocupacionals..." Segons ha sabut e-notícies, aquesta relació de familiars de l'alcaldessa amb la Bolera va acabar fa cosa de mig any.

Per últim, posen de manifest que "amb tots aquests presumptes privilegis encara no en té prou i ha “contractat” els serveis de la mateixa empresa que fa les obres de la carretera de Torrelles per convertir el mur costerut de casa seva en un meravellós pati exterior en forma de diverses terrasses construïdes amb tota mena de luxe de detalls. Que l’empresa sigui la mateixa que fa les obres fa venir al cap tota mena de tractes de favor".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 jesus, 08620, 23/05/2011 - 01:59

avere si ara poden fer alguna cosa erc i junts x sant vicenç k de moment sembla k tenen 6 diputats i psc 7(fins ara alcaldesa del poble) forçaaaaaaaa sant vicençç

#9 Rusc, Sant Vicenç dels Horts, 26/10/2010 - 20:52

És el procediment correcte sigui qui sigui que posi la denúncia i sigui quin sigui el color polític que tingui que respondre dels fets denunciats. Són els organismes competents que han d'esbrinar els fets si són legals o no i han de ser jutjats conforme a la llei.

#8 contdown, barna, 26/10/2010 - 20:51

A mi ja em va semblar extrany que a l'Ajuntament de Barcelona ERC trenqués amb psc/iv i ara surten totes aquestes porqueries de mafies de ciutat vella. Vaja colla de xoris els que porten 30 i tants anys al govern de la ciutat. A més tancan el cercle: Ajuntament/Diputació/Generalitat.

#7 jk, vic, 26/10/2010 - 16:16

conocen usted un solo ayuntamiento gobernado por erc desde el que se coumpla el codigo legal vigente? yo ninguno. qué autoridad moral tienen? y no defiendo a nadie del psc el que la haga que la pague, pero quien les pide cuentas a estos de erc?

#6 oanauc, barcelona, 26/10/2010 - 09:15

A Sant Vicenç fa temps que passen coses rares. De fet, han requalificar els horts per fer-hi pisos. Potser li haurien de canviar el nom al poble per Sant Vicenç dels Adosats