Publicitat
Barcelonès · 10 d'Octubre de 2008. 16:47h.

ERC exigeix responsabilitat pels dinars en restaurants de luxe

Eduard Suárez aposta per "tirar endavant l'Oficina Antifrau"

ERC exigeix responsabilitat pels dinars en restaurants de luxe

Josep-Lluís Carod-Rovira, amb Eduard Suárez, cap d'Esquerra a l'Hospitalet

Esquerra ha "exigit" al govern municipal de l'Hospitalet, format per PSC i ICV-EUiA, que "expliqui de manera urgent i detallada les despeses realitzades, el seu concepte i la seva justificació", en relació a la denúncia realitzada per Antoni Garcia. L'exmilitant d'ICV-EUiA, en l'actualitat a la secció local d'Esquerra, va assegurar que alguns regidors del consistori municipal van pagar factures elevades a restaurants de luxe.

Eduard Suárez, president d’Esquerra de l’Hospitalet, ha dit que "cal el màxim de transparència en la gestió pública. Més enllà de la legalitat o no d’aquestes actuacions, cal que els càrrecs públics introdueixin criteris de rigor i responsabilitat en l’ús dels diners públics". Suárez ha afegit que "demanem al govern municipal que activi tots els mecanismes de control necessaris per tal d’esclarir aquests fets i poder transmetre a la ciutadania que l’ús dels diners públics és l’adequat". El cap d'Esquerra a l'Hospitalet ha afegit que "en moments com aquest es fa evident la necessitat de tirar endavant projectes com el de l’Oficina Antifrau que Esquerra està impulsant des del Govern de la Generalitat".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 PPitus, Arrahona, 11/10/2008 - 17:40

Por que se me censura???

#14 Joan, Lleida, 11/10/2008 - 15:56

I elsdel Sr, Benach?????

#13 Increible, Lleida, 11/10/2008 - 14:57

A VILALLER l'ajuntament (ERC) no lliura els seus comptes a la sindicatura des de l'any 2004. Visca la transparència! Aneu donant lliçons!

#12 CARLA, bnc, 11/10/2008 - 12:56

Té collons la cosa. EL Carod, mr. restaurants de luxe, vol denunciar les despeses en aquests dels personatges públics. Doncs que comencin per ell que en tindran per estona!

#11 KAStigator, BCN, 11/10/2008 - 08:23

Aquest Carod es la hostia, ara, que ningú li fot cas, ara es preocupa pel gast de restaurants i demes luxes . . . no sera que li fa rabia que passin d'ell?