Publicitat
Baix Llobregat · 23 de Març de 2011. 20:21h.

ERC i Els Verds fan coalició a Sant Boi

El regidor republicà Josep Maria Cervelló encapçala la llista

ERC i Els Verds fan coalició a Sant Boi

Olivares, Cervelló i Vélez, en el moment de la signatura de l'acord

Esquerra i Els Verds han decidit anar junts a Sant Boi (Baix Llobregat) per a les eleccions municipals del 22 de maig. L'alcaldable de la coalició, el republicà Josep Maria Cervelló, i la portaveu ecologista, Maria Olivares, han signat l'acord al Pont de la Barca.

El regidor de Medi Ambient i Entorn Natural ha assegurat que "no comencem de zero, ni partim d’un programa nou, sinó que partim de la feina feta aquests darrers quatre anys i la posem a la vista per deixar clar que amb nosaltres es mantindran unes polítiques mediambientals que millorin el metabolisme de la ciutat, que preservin i posin en valor el nostre entorn natural, que ajudin a frenar el canvi climàtic i que apostin clarament per les energies alternatives”.

L'exdiputada al Parlament, per la seva banda, ha afegit que "des d’Els Verds ens sentim ben representats per Esquerra i per en Josep Maria Cervelló, no només per la seva tasca actual, sinó per la seva història política, vinculada a les lluites antinuclears o en defensa del riu Llobregat. Per nosaltres serà com si el cap de llista fos d’Els Verds-Esquerra Ecologista”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Joaquim, Hospitalet, 24/03/2011 - 17:57

Aquest grupet de Els verds no té cap afiliat a St. Boi, és una coalició fictícia. No els hi servirà per salvar-se del naufragi.