Publicitat
Vallès Occidental · 5 de Març de 2011. 16:47h.

ERC i Reagrupament també pacten a Sabadell i Sitges

Amb l'objectiu de "canviar l´estil de fer política a la ciutat"

ERC i Reagrupament també pacten a Sabadell i Sitges

Joan Carretero

Reagrupament ha acceptat la proposta de concórrer a les eleccions municipals en coalició amb Esquerra, després de la reunió celebrada ahir al vespre al Casal Pere IV de Sabadell. Després d´un "ampli i extens debat, on es van valorar els pros i contres" de formar part d´aquesta coalició, es va aprovar per un 80% la proposta de la Junta.

En la reunió es va assenyalar la importància d'"aconseguir una alternança en el govern municipal per canviar l´estil de fer política a la ciutat". Igualment remarquen la necessitat de "donar una imatge de caminar cap a la unitat en l´independentisme".

També destaquen "la visibilitat formal i mediàtica de RCat  en la coalició", així com "constatar la importància de la regeneració democràtica de la vida política".

D'altra banda, el passat divendres dia 4, militants i responsables territorials de Reagrupament i ERC han arribat a un principi d’acord a Sitges amb la voluntat de presentar-se conjuntament a les eleccions municipals.

Ambdues formacions esperen fer extensiu aquest principi d'acord a la resta de forces independentistes de la vila. Tot sembla indicar que a finals de la setmana vinent ja es podria tancar el pacte en ferm.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan, Lleida, 07/03/2011 - 13:55

Rectificar es de savis. Crec que cal que ERC i Reagrupament tornin a firmar les paus de forma inminent i facin llistes ja mateix, com si no hagues passat res. Si no arriben a un acord, l'electorat els hi pasarà factura, sense cap mena de dubte!

#7 Angel de CAtalunya, Manresa, 06/03/2011 - 15:14

Aquest es el cami, unir forces entorn d, una candidatura.
Seria bo parlar amb Alex Fenoll que es molt bon candidat i fer una grap Opcio a Sabadell i unir tots els independentistes en una sola forsa.
Salut i independencia

#6 LluisCC, Sabadell, 06/03/2011 - 10:45

SABADELL INDEPENDENTISTA AMB REAGRUPAMENT ERC
Ja prou d?endollismes, Sabadell és mereix un alcalde com cal anem a destronar a en BUSTOS i auditoria al alcalde i al Ajuntament.

#5 Maria, Girona, 06/03/2011 - 01:21

Cartanya: Reagrupament no ha estat mai dins Esquerra!!!! Anem a veure, a Reagrupament hi ha de tot, ex d'aqui i d'alla, pero la gran majoria som gent que mai ha militat enlloc, No parlis si no saps, apa ...

#4 JO ERC !!!!, BCN, 05/03/2011 - 21:30

La unitat entorn d´ERC és el camí correcte per poder tirar endavant els independentistes.
Reagrupament i el Laporta ho han entès i els Solitaris en canvi estan ben solets i faran uns resultats patetics a les municipals.