Publicitat
Vallès Occidental · 27 de Gener de 2011. 09:30h.

ERC i Reagrupament també pacten a Sant Cugat

La republicana Mireia Ingla serà la candidata

ERC i Reagrupament també pacten a Sant Cugat

Mireia Ingla, amb Ausàs, en una imatge d'arxiu

ERC i Reagrupament Independentista han arribat a un principi d'acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals, segons informa Cugat.cat. Les dues forces han acordat que l'alcaldable republicana, Mireia Ingla, encapçalarà la llista electoral.

Segons un comunicat d'ERC, l'entesa mantindria "gran part" dels programes electorals de les dues formacions. En canvi, l'elaboració de la resta de la llista electoral queda pendent de negociació. Les dues forces també mantenen les portes obertes a altres formacions independentistes, en referència a la CUP i Solidaritat, per presentar-se en la mateixa candidatura.

L'alcaldable republicana, Mireia Ingla, ha valorat la gran sintonia amb els responsables de Reagrupament i s'ha mostrat convençuda que finalment s'arribarà a un acord definitiu. A les darreres eleccions nacionals a Sant Cugat, ERC va sumar uns 2.400 vots, un 6,3% del total, i Reagrupament, uns 500, 1,3%.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 JOAN GODÓ, Blanes, 27/01/2011 - 17:28

Això passa quan n'hi ha (el partidet del Laporta) que van amb uns fums i uns aires de prepotència repugnants i que es quedaran més sols que la una. Senyors de SI, les eleccions al Parlament s'han acabat... Ja n'hi ha prou d¡'atrinxerar-se contra esquerra, que no és l'enemic, carai!

#6 Xavier, St. Cugat, 27/01/2011 - 16:56

Em sembla un acord normal i positiu, no entenc els comentaris en contra.

#5 Marc, Sant Cugat, 27/01/2011 - 14:18

Reagrupament s'empassarà el pacte d'ERC amb PSC i ICV a Valldoreix?

#4 Pauet, BCN, 27/01/2011 - 13:12

Sento vergonya d'haver votat Rcat pel Parlament! Pena em feu reagrupats, pena.

#3 JoanMarti, Abrera, 27/01/2011 - 11:03

Algo passa al mon del independentisme,, a la tardor congres a ERC, nova direccio, renovacio total i aixo ho sap tothom perque sino ERC si que no tindra remei. Si es una formacio feta per resentits amb ERC amb una figureta de paper al cap devant, aviat la gent es donara compte de tot.