Publicitat
Catalunya Nord · 10 de Juny de 2012. 13:37h.

ERC insta a mantenir els ajuts públics per a la Bressola

Simó demana "agilitzar les gestions per garantir un finançament compartit"

La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha instat el Govern, el Consell General i el Consell Regional a "agilitzar les gestions i ser eficaços per garantir un finançament compartit per la Bressola que estigui a l'alçada de la qualitat de l'ensenyament i del paper clau de normalització del coneixement i l'ús del català a la Catalunya Nord que realitza des de fa molts anys la Bressola".

Durantla Bressolada, festa de final de curs de la xarxa d'escoles de La Bressola de la Catalunya Nord celebrada a Perpinyà, ha fet una crida "als ciutadans catalans del nord i del sud per a que posin el seu gra de sorra, per simbòlic que sigui, col·laborant en el manteniment de la xarxa de la Bressola".

El grup parlamentari d'Esquerra va presentar una Proposta de resolució, encara pendent de debat i votació en Comissió, què insta el Govern a mantenir almenys els ajuts econòmics per a l'any 2011 per la xarxa escolar de la Bressola a la Catalunya Nord i a comprometre's a evitar el tancament de més centres.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, andorra, 14/06/2012 - 02:02

sabiendo como les lavan el cerebro ya de pequeños, por mi q cierren todas. Una cosa es q venga hablando catalan, cap problema, como pasa aqui en Andorra y otra muy distinta q les laven el cerebro con las chorradas ultras catalanistas, q es lo q pasa cruzando el rio runer.

#1 ccc, bcn, 12/06/2012 - 07:59

tenint en comte les retallades en les subvencions a les escoles bressol que s'ha produït a Catalunya potser haurien de revissar les seves prioritats