Publicitat
Tarragonès · 10 d'Octubre de 2013. 22:20h.

ERC manté d’alcaldable per Tarragona un imputat pel 'cas' Catalunya Caixa

ICV fa dimitir en canvis el regidor de Montblanc Matias Vives

ERC manté d’alcaldable per Tarragona un imputat pel 'cas' Catalunya Caixa

Ricomà, en una imatge d'arxiu

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha confirmat que manté Pau Ricomà com a alcaldable per Tarragona per a les eleccions municipals del 2015 tot i la imputació pel cas Catalunya Caixa, que es va conèixer fa dues setmanes.

Des d’ERC apunten que Ricomà formava part del consell d’administració com a responsable dels treballadors, i no pas com a representant d’Esquerra, partit que mai no ha tingut un representant al consell de la caixa.

De la mateixa manera, aclareixen que Ricomà va votar en contra dels increments de sous de la direcció, que és la raó principal de la imputació de tots els consellers.

Segons Ricomà, els set consellers representants de la plantilla van votar en contra de l’increment de retribucions pels alts directius i són aquests els set vots negatius que recull l’acta de la reunió. L’alcaldable per Tarragona lamenta que hagin posat en el mateix sac a tots els membres del Consell de Catalunya Caixa.

Sí que ha dimitit pel mateix cas el fins avui regidor de l’ajuntament de Montblanc Matias Vives, que ho ha comunicat en una carta enviada a l’alcalde de la població, Josep Andreu. Vives era un dels dos regidors de l’Entesa per Montblanc, formació vinculada a Iniciativa per Catalunya (ICV), i formava part del govern d’unitat de l’ajuntament com a responsable d’Urbanisme.

Vives considera la imputació “un despropòsit jurídic”, però aclareix que ha presentat la dimissió perquè la seva situació no pugui ser aprofitada per atacar el govern de Montblanc. L’alcalde, Josep Andreu, ha apuntat que respecta la decisió de Vives i l’ha posat com a “exemple” pel seu comportament.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Jordi V., Barcelona, 12/10/2013 - 00:57

Abans de rajar llegiu-vos la notícia. En Ricomà com a representant dels treballadors va votar en contra d'apujar els salaris als directius i malgrat això l'acusen de lo contrari. Se l'hauria d'aplaudir enlloc d'increpar-lo.

#7 favada asturiana, TGN, 11/10/2013 - 08:43

Y Junqueras qué opina de ésto, señor Rius?

#7.1 Pere Pi, Caldes, 11/10/2013 - 09:46

¿Para que leer la noticia si el titular ya te provoca semejante orgasmo?
Et felicito, Rius, sembla que has aconseguit convertir l'e-noticies en l'organ oficial de C's.

#6 Kropotkin-Harto de paletos estelados, Vic, 11/10/2013 - 08:42

Bueno, es que los de ERC nunca han dicho que estén contra la corrupción. Ellos estan contra España y a favor de llevar apoya pies en los coches oficiales como Benach. Que viva la corrupción en catalán y con una buena estelada. Jua, jua, jua,...

#5 oigan, Tarragona, 11/10/2013 - 08:07

Escolti. i el Junqueras no deia que la independència és tan important que està per sobre de tot. quan va plegar el Carrapiço presumia de manera diferent de fer a ERC. quina decepció Junqueras. Son igual que PP o CiU..

#4 spanish, Madrid, 11/10/2013 - 06:56

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH indepes imputados ? nooooooooooooooooooooooooooooooooo segur que es un atac a Catalunya jajajjajajajajaa