Publicitat
Barcelonès · 30 de Maig de 2014. 19:09h.

Errada de seguretat de la Guàrdia Urbana

Els agents van abandonar el seu lloc a Can Vies abans que els manifestants cremessin l’excavadora

Errada de seguretat de la Guàrdia Urbana

Una imatge de l'atac a l'excavadora

L'excavadora que havia d'enderrocar Can Vies, que va ser calcinada dimarts passat, havia de ser protegida per efectius de la Guàrdia Urbana, segons ha sabut e-notícies.

Els agents van abandonar el lloc per protegir la seu del districte la qual cosa va facilitar als violents l'acció d'incendiar el vehicle. "Però ha estat un greu error de seguretat -han explicat fonts coneixedores del cas- perquè és la imatge gràfica de la victòria dels violents de Can Vies".

"En el moment que aconsegueixen una foto com aquesta, ja han guanyat", han afegit. "La prova és que portem quatre nits d'aldarulls sense que els Mossos hagin aconseguit aturar-ho".

Un grup de manifestants va llançar pedres dimarts i va calar foc a l’excavadora  que hi ha a Can Vies per enderrocar l’edifici, en protesta pel desallotjament d’aquesta antiga casa 'okupa' situada al barri de Sants de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 ramon, barcelona-c, 31/05/2014 - 14:49

Els municipals de Barcelona també estan plens de talps,a l'época primera del president Pujol quan al carrer Ferran els guardies es posaban d'esquena a la calçada per no haber de quadrar-se devant del president.Parcs i jardins BCN quan els "Mossos"varen tenir cotxes pintà elsseus igual en unasetmana

#2 Papaluna, Barcelona, 30/05/2014 - 21:31

Què voleu que facin els de la 'urbana'? La seva feina no és antiavalots; ells a posar multes i a assistir a alguna vella que s'ha quedat aïllada. A veure si esperarem d'ells que siguin com els Delta Force! I si els criden per defendre la comissaria, ben fet; en lloc de 'guardar' la put.. Can Vies.

#2.1 Davac, Barcelona, 31/05/2014 - 20:48

Pel teu coneixement...La Urbana també te unitat d'antiavalots

#2.2 María, Barcelona, 01/06/2014 - 19:45

Creo que estas menospreciando la labor de guardia urbana, hacen bastantes más cosas que poner multas y realizar servicios humanitarios, te recuerdo que antes del despliegue de mossos ellos conjuntamente con CNP hacían el orden público en barcelona

#1 l'enderrocador enderrocat, i altre faules de Lafontaine, 30/05/2014 - 19:30

jo crec que va ser un llamp, o la mano de Dios de Maradona.