Publicitat
Barcelonès · 31 de Març de 2011. 12:41h.

Escarp defensa "l'autoritat sense ser autoritarisme"

La tinent d'alcalde recordda que "no es pot acampar a l'espai públic"

Escarp defensa "l'autoritat sense ser autoritarisme"

Assumpta Escarp, amb Jordi Martí, en una foto d'arxiu

La tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, ha negat que la Guàrdia Urbana actués amb violència en el desallotjament d'uns joves al barri de Gràcia, atès que únicament van haver-hi "aixecaments individuals" d'alguns acampats.

En declaracions a la COM, Ha recordat que "no es pot acampar a l'espai públic", sobretot després del diàleg que, segons ha explicat, va haver-hi amb els joves. La tercera tinent d'alcalde i regidora de Seguretat ha defensat la política del consistori en aquesta matèria, en sostenir que s'ha adoptat una postura "d'autoritat, sense ser autoritarisme".

D'altra banda, Escarp ha dit que gràcies a les primàries del PSC, l'alcalde de la ciutat i candidat a la reelecció, Jordi Hereu, ha sortit "reforçat" a les eleccions municipals del proper 22 de maig. La regidora de l'Ajuntament de Barcelona ha destacat la posició d'Hereu "de defensar Barcelona fins i tot enfront la seva pròpia formació política”. “El resorgir de l’alcalde Hereu s’està estabilitzant i no torna a la baixa”, ha afegit Escarp.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Ramon, Barcelona, 31/03/2011 - 19:49

Sí, ara.

#3 joan, manresa, 31/03/2011 - 19:07

El Casal,18,55 h.--Aquesta sí que és bona,i tantas cosas que es fan a l'espai public que haurían de ser erradicades...,pro clar axó era més fácil,un grup adolescent de joves escoltas.On hem arribat.I las acampadas de ONG,els robatoris a tor ia dret,fer las necesitats a qualsavol lloc.etc etc..

#2 Marie, Barcelona, 31/03/2011 - 13:59

Serà en aquesta matèria que no fan autoritarisme... PQ a la resta fan de DESPOTISME IL.LUSTRAT! Au, que ja tens cadira anant de 4,més temps xuclant! El que dubto és que sigueu bona oposició,deixant una ciutat en crisi despres de 32 anys de manar, i els darrers malament!!La culpa sera vostre!

#1 TRESCCI, BCN, 31/03/2011 - 13:57

quan va anar la policia ja no hi havia tendes d'acampada, només gent que estava a l'espai públic... o sigui que MENTEIX.