Publicitat
Barcelonès · 4 de Febrer de 2015. 14:19h.

Escissió al PSC de Sant Adrià de Besòs

Quatre regidores abandonen el grup socialista

Escissió al PSC de Sant Adrià de Besòs

Lola Ocaña, una de les regidores que ha plegat, a la dreta (Foto: www.sant-adria.net)

Quatre regidores del PSC de Sant Adrià de Besòs han abandonat el grup socialista municipal per passar a ser no adscrites. D’aquesta manera, el partit passa d’onze a set representacions al ple de l’Ajuntament.

Les regidores Loli Ocaña, Fina López, Pepi Pérez i Isabel Marcuello han solicitat aquest dimarts la baixa de militància al PSC, a la vegada que han abandonat el Grup Municipal Socialista a l’equip de govern de Sant Adrià de Besòs per passar a ser regidores no adscrites al consistori municipal.
 
Els motius principals d’aquest canvi, segons informen en un comunicat, “es deuen a la pèrdua de confiança arrossegada des de fa uns mesos, el distançament amb la resta de companys, les discrepàncies internes dins el grup municipal, la manca de debat intern i de respecte als acords signats, fet que ha provocat que la situació interna dins el Grup Municipal Socialista hagi esdevingut insostenible”.
 
“Davant aquesta situació, i fidels a les nostres conviccions, ens hem vist obligades a prendre aquesta decisió molt meditada i reflexionada”, afegeixen abans de dir que “continuarem treballant per a Sant Adrià renovant el compromís amb els adrianencs que ens va donar la representació democràtica a les municipals del 2011, votant una llista tancada. Aquest compromís el mantindrem fins esgotar el mandat”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 Carlos Gomez, Bcn, 05/02/2015 - 02:39

La mitad de casi nada es menos que casi nada.

#1 Neferu, Barcelona, 04/02/2015 - 14:37

¿Tal vez para unirse al procés y sacar tajada de él?
¡¡Pero qué malísima soy!!!!

#1.1 pau, badalona, 04/02/2015 - 17:42

¿y perder caer simpático en Madrid por obediente y sumiso? se podrian llevar un besote de Ken pero tienen dignidad y pasan del partido de don apoyaré!

#1.2 pep, riupixats del baixventre, 04/02/2015 - 20:09

Lo que dice Neferu puede ser verdad. En cambio lo Pau delira: ¿un concejal de Sant Adrià deja un partido político... para caer bien en Madrid? ¿Pero Pau, te piensas que en Madrid se preocupan de estas minucias de Sant Adrià? Piensa un poco, si no te duele mucho la cabeza, claro