Publicitat
Baix Llobregat · 22 de Març de 2011. 16:05h.

Esquerra i Els Verds, junts a Gavà

L'alcaldable serà el republicà Andreu Pérez

Esquerra i Els Verds, junts a Gavà

Andreu Pérez, alcaldable d'ERC, en una foto d'arxiu

Els Verds-esquerra ecologista anirà a la candidatura d'Esquerra a les eleccions municipals de l'Ajuntament de Gavà. El republicà Andreu Pérez serà el cap de cartell de la coalició. L'acord se signarà aquest dimecres.

A la signatura hi participaran per part d'Esquerra, la seva presidenta, Àngels Font i l'alcaldable Andreu Pérez, i per part dels Verds ho faran Maria Olivares, exdiputada al Parlament i dirigent de la formació, i Albert Massana.

Pérez ha expressat la seva satisfacció per aquest acord que “que suma en una mateixa candidatura de gent activa que compartim el mateix compromís en reactivar la ciutat, fent que l'Ajuntament impulsi una política decidida per la sostenibilitat econòmica i ambiental de la ciutat i el seu govern municipal”.

L'alcaldable d'Esquerra ha indicat que aquest compromís dels Verds davant les properes eleccions “no és només el reconeixement a la molta feina feta en defensa del patrimoni natural de Gavà, des de l'oposició al Pla de Ponent a la defensa de la pineda litoral davant, sinó sobre tot de futur en benefici del conjunt dels ciutadans de la ciutat”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 jordi, Gavà , 22/03/2011 - 23:06

Són els únics que han fet oposició a Gavà. A més els regidors el que cobren ho retornen a la secció local per fer cada mes una publicació que s'envia a totes les cases de Gavà. És un exemple a seguir.Endavant, us mereixeu un bon resultat.

#4 Marcel, Gavà, 22/03/2011 - 19:13

A Gavà els únics que s'oposen a l'especulació massiva del PSC-ICV és ERC, no volem el Pla de Ponent, ni llevant Mar, prou de destruir Gavà no ens calen 8000 habitatges més, fora Balsera i mafiosos. Ànims Esquerra-Verds sou els únics que defenseu Gavà.

#3 Amadeu, Gav?Baix Llob.), 22/03/2011 - 18:14

S?ent que ha nivell de poble treballen molt, em mereixen el meu respecte i suport. Endavant, fem fora al Balsera

#2 Arqueòleg Glamurós, L'Hospitalet, 22/03/2011 - 18:13

A Gavà i Hospitalet amb Verds i a Barcelona amb especuladors immobiliaris com Laporta.
OLE TÚ!

#1 carme, Gavà, 22/03/2011 - 16:53

Cal celebrar que la gent que treballa per protegir i donar valor social al medi natural, es posi a treballar en una candidatura conjunta.