Publicitat
Maresme · 9 de Febrer de 2012. 09:08h.

Esquerra pressiona per l'IES Cabrils

Insta els ciutadans a enviar correus electrònics als diputats per a que votin a favor de l'esmena

ERC de Cabrils ha engegat una campanya de mobilització ciutadana a través de la xarxa per garantir que els diputats maresmencs del Parlament de Catalunya de tots els partits "donin suport a l'inici, enguany, de la construcció del nou edifici de l'IES Cabrils". Per això, han proposat l'enviament de correus electrònics per a que votin a favor de l'esmena als pressupostos -que es debat aquest dijous en la Comissió d'Economia-.

El portaveu del grup municipal d'ERC-CxC-AM, Xavier Viudez, ha declarat que "les mesures poc efectives del govern municipal de Cabrils davant el Departament d'Ensenyament ens han obligat a proposar aquesta campanya popular que possibiliti una inversió necessària per als nostres joves, avui en barracons, i que han de fer llurs estudis de batxillerat en centres d'altres poblacions".

 El portaveu ha recordat que "per al curs 2012-2013 caldrà ampliar el centre amb un barracó al pàrquing dels professors, que quedarà ple. Per al curs 2013-2014 s'hauria d'optar per enviar els joves a uns altres centres o bé ocupar el pati amb un nou barracó. És una situació insostenible".

Per últim, denuncien que "un acord del govern de la Generalitat de 9/11/2010 aprovava la construcció d'aquesta infraestructura que el govern de CiU ha exclòs any rere any".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 FUNCIONARI CALENT, Cabrils La Llobera, 17/02/2012 - 21:37

El Sr. Viudez sap perfectament que Cabrils necessita l´IES des de fa 30 anys. Ell que es un nouvingut podria haver.ho vist fa anys, quan el seu partit i fins i tot la seva parella estaven al govern. Per què ho demana ara i no abans? Ell ha contribuit a deixar les butxaques escurades, prou ho sap!!