Publicitat

L'ANC a Cardedeu obre un lloc web per buscar el lloc idoni per col·locar-la

"Estelada, on vas?"

Estelada a Sant Vicenç de Castellet

La delegació de l’Assemblea Nacional Catalana a Cardedeu ha obert un web on recull estelades ubicades arreu del país. Sota el títol ‘Estelada, on vas?’ -la iniciativa aprofita l’eslògan de la popular campanya publicitària sobre reciclatge- busca el lloc idoni per col·locar la bandera a Cardedeu després que l'equip de govern vetés posar-la davant l'Ajuntament.

Des de la pàgina es proposa obrir el debat sobre la col·locació de la bandera a Cardedeu, atès que hi entren elements ben variats, com "permisos de l’ajuntament, lleis, estratègia, dotació de caràcter institucional de la localització, l’acte d’inauguració i la seva repercussió al poble i al país".

La iniciativa també vol ajudar els altres pobles que es trobin en la mateixa situació, i per això s'hi recullen "tantes imatges com sigui possible d’estelades oficials a tot el país, és a dir, col·locades en indrets públics amb el permís de l’administració corresponent o directament aquelles que ja ocupen un espai d’una institució pública".

Els promotors ja hi han publicat quasi una seixantena de fotografies d'estelades situades en espais públics de tot Catalunya, com d'Alella, Vic, Girona, Ripoll, Gallifa, Vilafranca del Penedès i Sant Carles de la Ràpita, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#11 cardedeu, CARDEDEU, 09/03/2013 - 06:04

ESTA BANDERA ESTA BIEN COLOCADA DONDE LA BIBLIOTECA DE CARDEDEU EN AQUELLA PLAZA ANIMOSSS

#10 española, Bcn, 12/02/2013 - 16:08

El sitio del trapo ilegal estrellado es en una papelera.

#9 PedroC, Barcelona, 11/02/2013 - 18:48

El el WC sería un sitio perfecto y ahorraríamos papel higiénico.

#8 Albert, Mare de déu, 11/02/2013 - 15:23

Catalana si. Estelada no.

#7 vinga a carda deu , bcn, 11/02/2013 - 14:34

mira que be, just ahir vaig acabar el paper higienic