Publicitat
Vallès Occidental · 5 de Desembre de 2012. 18:45h.

EUiA lliura al fiscal més informació contra Bustos

Presenten una documentació que han rebut de forma anònima perquè "podria contradir algunes declaracions"

EUiA lliura al fiscal més informació contra Bustos

Martínez i Nuet fent declaracions a la premsa

Els diputats d'EUiA a l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez i Joan Mena,  acompanyats pel coordinador general de la formació i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, han presentat al fiscal anticorrupció una documentació sobre l'Operació Mercuri.

Martínez, que és la portaveu del grup municipal d’EUiA a l’Ajuntament de Sabadell, ha explicat que els ha rebut el fiscal Fernando Bermejo, a qui han presentat la informació que van rebre fa dos dies de manera anònima per a la seva consideració.

Aquesta informació, en la seva opinió té prou “solidesa” per ser constitutiva de prova del cas, i que per aquesta raó EUiA ha decidit presentar-la a la Fiscalia Anticorrupció.

De fet, el fiscal Bermejo ha acceptat la documentació que remetrà al jutge del cas. En aquest sentit, la portaveu d’EUiA a l’Ajuntament de Sabadell ha observat que el seu contingut “podria contradir algunes declaracions dels darrers dies”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, dinats o dejuns no són tots uns, 05/12/2012 - 19:54

i la del PPciu perquè se la guarden, per intercanviar-la per algun cromo de Liechtenstein?... o què passa, que els anònims d'EUiA valen més que els anònims del Pedro Jeta?...