Publicitat

Montserrat Tura presència la conferència de Jordi Hereu al Col·legi de Periodistes

Fair play al PSC

Montserrat Tura i Jordi Hereu, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha pronunciat aquest dilluns la conferència anual organitzada pel Col.legi de Periodistes de Catalunya, titulada "Per supera la crisi, la millor Barcelona", en la qual ha estat acompanyat per part dels dirigents del PSC, entre ells la que serà la seva rival a les primàries de la Federació de Barcelona, Montserrat Tura.

Hereu ha pronunciat la seva conferència davant un auditori de més de 600 persones, en la primera fila del qual hi havia, entre altres, l'expresident de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla i la seva rival per a encapçalar la llista dels socialistes a les properes eleccions municipals, Montserrat Tura. L'actual alcalde i Tura s'han saludat amb afecte i s'han fet dos petons.

També han assistit l'exalcalde Narcís Serra, el delegat del Govern, Joan Rangel, diversos regidors, entre ells el candidat de CiU, Xavier Trias, i altres dirigents polítics i empresaris.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 14:24

No és veritat que els sociates vagin a ganivetades entre ells. Recorda que al PSC ja només hi queden quinquis. Per tant res de ganivetades: navahasso.

#5 Salvador, Bcn, 18/01/2011 - 13:22

Fair play? Ganivetades al PSquè.

#4 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 12:00

Només saber que el cop d'estat de l'11-M havia aconseguit el pretès: dur el PSOE a la Moncloa, Mr X va dir que era vital revalidar-ho a les europees. Les europees en si són mandanga, però una victòria del PP hauria deslegitimat Zapatero. Les municipals han d'anar bé,,, o ja tornarem a ser-hi.

#3 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 11:55

Les eleccions locals seran terribles per al PSOE: perdran totes les autonomies. Però en canvi per a la sucursal catalana podrien ser oxígen, per la tendència rígida a votar alcalde i perquè, aquí, el panorama mediàtic continua igual. És vital que Barcelona deixi per fi de ser sociata.

#2 Ramon, Barcelona, 18/01/2011 - 01:04

Ara hauria anat de perles estatals anticipades, perquè remataríem les escorrialles del Tripartit i Solidaritat ocuparia al Congrés el lloc d'Esquerra amb el consegüent atac de nervis d'una Espanya que automàticament veuria Artur Mas com a mal menor. Llàstima que primer vinguin municipals.