Publicitat
Barcelonès · 7 d'Agost de 2010. 19:44h.

Fernández Díaz vol suprimir els 80 km/h

El PPC proposarà aquesta mesura en els programes per a les eleccions municipals i autonòmiques

Fernández Díaz vol suprimir els 80 km/h

Alberto Fernández Díaz, amb la seva moto

El president del grup del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat que s'anuli "la restricció dels 80km/h i l'absurd de la velocitat variable als accessos a Barcelona" i ha anunciat que proposarà aquesta mesura en els programes per a les eleccions municipals i autonòmiques.

El president Popular ha criticat que "l'Ajuntament adopti una postura de silenci davant una mesura que té una finalitat de recaptació, clarament regressiva i impopular després del rebuig ciutadà que ha provocat", indica en un comunicat.

Per Alberto Fernández, "la velocitat variable és recaptació constant", i a més, "és una mesura que obliga els conductors a estar més pendents d'un senyal de trànsit que en el propi ordre de la circulació".

En aquest sentit ha afegit que "la reducció de velocitat en els accessos a Barcelona per carretera, que es va implantar amb supòsits propòsits mediambientals, s'ha demostrat que són escassos, mentre que si que ha quedat clar l'afany recaptatori de la mesura"

El líder popular ha afirmat que "sembla que Hereu aposta per la Barcelona al ralentí, que conjuntament amb el conseller Saura tenen un mateix denominador comú, el tot per la pasta per recaptar amb les multes".

Fernández Díaz ha indicat que "a Barcelona haurem de portar un GPS mental per saber a quina velocitat circular en cada moment, l'absurda restricció dels 80km/h als accessos de la ciutat, túnels a 50km/h, barris amb zones 30, i sobre el passat febrer la cinquena tinent d'alcalde, Mayol va proposar a restringir la velocitat en trams de les Rondes a un màxim de 60Km/h, que va ser rebutjada en la Comissió de Sostenibilitat a petició del PP ".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 gemma, bcn, 09/08/2010 - 15:01

A mi em sembla genial aquesta mesura dels 80km/h a les entrades de Barcelona. Crec que va en detriment dels accidents de trànsit, ajuda a incorporar-se als conductors més fàcilment a les sortides que convé i els canvis de carril quan hi ha molts vehicles.

#3 victor, bcna, 09/08/2010 - 03:54

alberto FERNANDEZ DIAZ el mejor

#2 ex erc, Lleida, 08/08/2010 - 14:29

tenint en compte que els peperos són un perill al volant i ningú els ha de dir quan han de veure o a quina velocitat han d'anar espero que mai hagin de posar les normes de seguretat vial.

#1 Jaume, bcn, 08/08/2010 - 12:49

Mireu, algu també amb seny. Recordeu que Ci U ja ho va dir i espero que ho puguin fer ara que el tristpartit ens deixarà aviat....