Publicitat

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant repeteix després de governar amb majoria absoluta durant 14 anys

Feu de CiU

Josep Castellnou durant l'acte

Josep Castellnou Barceló, alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant des de fa 14 anys amb majoria absoluta, repeteix com a cap de llista de CiU a l’Ajuntament d’aquest municipi. Aquest dimecres s'ha fet l’acte de presentació de Castellnou com a candidat convergent al Restaurant Nàutic del port esportiu de l’Hospitalet.

Davant més d’un centenar de persones, Josep Castellnou ha explicat que torna a presentar-sei "amb il·lusió" i posant a disposició dels veïns i veïnes la seva "experiència", perquè per a ell, "el més important i prioritari són les persones, els veïns i els pobles del municipi".

Castellnou ha fet una reflexió sobre el canvi que ha experimentat Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en els darrers anys (a les anteriors eleccions municipals, del 2007, CiU va aconseguir 8 dels 13 regidors), tot destacant el fet que les millores que s’han dut a terme han estat en bona part "amb recursos propis, sense incrementar l’endeutament i pensant que cap actuació pogués implicar un sacrifici pels veïns".

En aquest sentit, ha explicat que tot i que el consistori "ha comptat amb molt poc ajut extern", ha "treballat per millorar els serveis en general pensant sempre en les persones". "Però lluny d’estar satisfets del que hem fet el que ens permet mantenir la il·lusió de tirar endavant és el repte de continuar treballant i esforçant-nos per poder millorar la vida de les persones i la seva activitat. Repte també vol dir il·lusió per tirar endavant els pobles i en aquests moments difícils que ens toca viure, donada la situació econòmica, també implica responsabilitat de fer-ho", ha afegit.

Castellnou ha donar a conèixer també el lema de la campanya: ‘Amb tu’. En relació a aquest lema ha dit: "M’agradaria que fos un sentiment perquè tots formem part d’aquest projecte i que tots participem en l’elecció dels representants i del programa electoral".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Duoda, L'Hospitalet de l'Infant, 04/03/2011 - 07:23

No sé els intríngulis del nostre municipi, però a l'alcaldia sembla que hi ha força bona voluntat i al poble no es para de fer coses. Suposo que hi contribueix força els impostos que es treuen de la central nuclear de Vandellós.