Publicitat
Vallès Occidental · 31 d'Agost de 2010. 19:32h.

Foment se "salta la legalitat" amb el Quart Cinturó, segons l'Entesa de Sabadell

Assegura que el ministeri va "pressionar" Medi Ambient

Foment se "salta la legalitat" amb el Quart Cinturó, segons l'Entesa de Sabadell

Els representants municipals de l'Entesa per Sabadell

El passat 30 de juliol el Ministeri de Foment va sotmetre a exposició pública l’Estudi informatiu EI4-B-16 “Cierre de la Autovia Orbital de Barcelona”, aprovat provisionalment per la Dirección General de Carreteras.

Segons la formació, "aquesta exposició pública s’ha realitzat de manera absolutament irregular ignorant de manera deliberada la tramitació conforme a llei del procediment d’avaluació ambiental".

En data 22 d’abril la Dirección General de Calidad y Evaluación Ambiental del Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino va resoldre la caducitat del procediment d’avaluació d’impacte ambiental, que s’havia iniciat l’any 2004.

Tanmateix, la Dirección General de Carreteras del Ministerio de Foment "va pressionar per tal de convalidar els tràmits efectuats en els anys 2004 i 2005  per no haver-los de realitzar novament". El Ministerio de Medio Ambiente va cedir.

"És tracta d’un frau del procediment d’avaluació d’impacte ambiental, perquè, a banda d’estar declarada la caducitat, els actes administratius de l’actual estudi informatiu no es poden considerar igual "l’estudi informatiu publicat al BOE el 30 de juliol de 2010 presenta un traçat substancialment diferent al de 2004" perquè  amb posterioritat a 2005 s’han produït modificacions normatives rellevants, com és l’aprovació del Pla Territorial de la Regió Metropolitana de Barcelona i altres disposicions de la Generalitat de Catalunya", segons l'Entesa de Sabadell.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat