Publicitat
Baix Camp · 4 d'Octubre de 2012. 21:07h.

Forat d’Orange a la Costa Daurada

Milers d’usuaris de Reus, Cambrils i Salou es queden sense cobertura per l’incendi d’una antena

Forat d’Orange a la Costa Daurada

Els telèfons d'Orange s'han quedat sense cobertura

Un incendi en una estació de telefonia de Riudoms (Baix Camp) ha deixat durant prop de tres dies milers d’usuaris d’Orange a la Costa Daurada sense cobertura de telèfon mòbil. El foc va tenir lloc dilluns a la tarda i va provocar una caiguda del servei de mòbil 2G que va afectar milers d’usuaris de Reus, Salou i Cambrils.

Tot i que el foc es va apagar el mateix dilluns al vespre, des d’aquella tarda i durant dos dies més, els usuaris no van poder rebre ni realitzar trucades, així com tampoc connectar-se a Internet. A més a més, quan aquests trucaven al telèfon de reclamacions de la companyia els asseguraven que no existia cap problema, augmentant així el desconcert existent.

Finalment, des de la companyia de telefonia van informar que l’avaria a l’estació de Riudoms havia causat la caiguda del servei mòbil 2G, i recomanava a tots els usuaris que es passessin al 3G. De totes maneres, a través de les xarxes socials, diversos usuaris del 3G també es queixaven que tenien problemes amb el seu mòbil, uns problemes que desapareixien en sortir de la zona d’influència de la torre.

Des d’Orange han assegurat que el servei ja ha estat restablert avui dijous, alhora que avançaven que compensaran a tots els qui s’han vist afectats en la factura del mes d’octubre. De la mateixa manera, Orange ha apuntat que les principals terminals afectades eren les que tenien 2G, que son una minoria, ja que són models més antics.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat